aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Δεν εξετάζουμε προτάσεις που θεωρούμε προσβλητικές»

«Δεν εξετάζουμε προτάσεις που θεωρούμε προσβλητικές»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» στον Active 107.4 & 102.5 ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, ο οποίος μίλησε για όλα τα μετεγγραφικά θέματα που απασχολούν τους «ερυθρόλευκους» το τελευταίο διάστημα».

Για τον Ρομάν Τζολοβάρντ: «Απορρίψαμε την όποια πρόταση έχει κοντά μας. Είναι απαραίτητος για τη Νέα Σαλαμίνα και θέλουμε να τον κρατήσουμε, όπως και όλους τους παίκτες. Στόχος είναι να παραμείνουν όσοι διατηρούν συμβόλαιο, όμως αν έρθει πρόταση την εξετάζουμε και κρίνουμε. Το ενδιαφέρον δεν προέκυψε από τον Αστέρα αλλά μέσω του μάνατζερ του, όμως η πρόταση δεν μας ικανοποιούσε οικονομικά. Δεν πρόκειται να εξετάζουμε προτάσεις που θεωρούμε προσβλητικές τόσο για το σωματείο μας όσο και για τον παίκτη. Ήταν πάρα πολύ χαμηλή η προσφορά που δεχθήκαμε και την απορρίψαμε από το πρώτο κιόλας λεπτό».

Για τον Άντερσον Κορέια: «Δεν δεχθήκαμε πρόταση από την Ομόνοια, αλλά ούτε από καμία άλλη ομάδα. Η Ομόνοια μας ενημέρωσε ότι ενδιαφέρεται και εμείς περιμένουμε την οικονομική πρόταση για να δούμε αν αξίζει τον κόπο να κάτσουμε στο τραπέζι και να συζητήσουμε, να δούμε τα δεδομένα. Αν υπάρχει χάσμα οικονομικό δεν θα μπούμε καν στη διαδικασία».

Για τον Ιωάννη Κωστή: «Ο Κωστής δεν πωλείται. Δεν είμαστε ούτε εμείς ούτε ο παίκτης έτοιμοι. Έχει σοβαρή αξία, η οποία ανεβαίνει. Το ίδιο πράξαμε και πέρσι με τον Κούσουλο. Υπάρχει κοστολόγηση και για τον Κωστή και για όλους τους παίκτες, όμως είναι μικρός για να μιλούμε για προτάσεις. Η πολιτική του σωματείου μας δεν είναι να πωλεί παίκτες σε τόσο νεαρή ηλικία».

Για τα μετεγγραφικά: «Δεν πρόκειται να κάνουμε μετεγγραφή για χάρη της μετεγγραφής. Ο προγραμματισμός δεν θα μπορούσε να αρχίσει καλύτερα, με την ανανέωση του Βεσελόφσκι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ