aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΔεν έκανε (Novί) Pazar(ι) η Ομόνοια στη Σερβία

Δεν έκανε (Novί) Pazar(ι) η Ομόνοια στη Σερβία

H Ομόνοια δεν κατάφερε να σταθεί στο μακρινό και «αφιλόξενο» Novi Pazar στη Σερβία. Οι πράσινοι του Σάββα Σάββα έχασαν μάλλον εύκολα με 3-0 σετ από την τοπική ομάδα OK στο πλαίσιο του CEV CUP Ανδρών και ο επαναληπτικός της Λευκωσίας δυσκολεύει.  Οι «τριφυλλοφόροι» για να προκριθούν χρειάζονται νίκη με 3-0 ή 3-1 για να οδηγήσουν τον αγώνα στο χρυσό σετ.

Στο πρώτο σετ το παιχνίδι ήταν ανοικτό μέχρι τα μέσα του σετ, (16-11), αλλά οι Σέρβοι ξέφυγαν με 21 -12 για να κερδίσουν τελικά με 25-16 σε 24 λεπτά. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ούτε στο τρίτο σετ. Οι δυο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ μέχρι τα μέσα των σετ. Στο  δεύτερο οι Σέρβοι προηγήθηκαν 16 -10 για να ξεφύγουν με 21 -13 και στην ουσία να «καθαρίσουν» το σετ με 25 -17 σε 26 λεπτά.

Τα δεδομένα δεν διαφοροποιήθηκαν ούτε στο τρίτο σετ. Η Ομόνοια προσπάθησε να διεκδικήσει το σετ, αλλά Οι Σέρβοι  μετά το αρχικό «ντέρμπι» και αγώνα πόντο – πόντο, επέβαλαν τον ρυθμό τους. Οι γαλανόλευκοι του Νovi Pazar προηγήθηκαν  με 16- 12 και 21-14 για να κερδίσουν τελικά με 21-17 σε 25 λεπτά, κατακτώντας τη νίκη με 3-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ