aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Δεν είναι εύκολο να ξεπεράσουμε τον ΑΠΟΕΛ, αλλά…»

«Δεν είναι εύκολο να ξεπεράσουμε τον ΑΠΟΕΛ, αλλά…»

Βρέθηκε πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αλκορκόν, εντούτοις ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, Άνχελ Γκόμεθ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι δεν συμφώνησε με την ομάδα της Μαδρίτης και απέσπασε το «ναι» του Ρόμα Κουνιγιέρα.

Ο 36χρονος γυμναστής της Ομόνοιας μίλησε στην ιστοσελίδα diaridetarragona.com για την απόφαση του να αποχωρήσει από την Εουπέν Βελγίου έπειτα από έξι χρόνια.

«Η Ομόνοια είναι ένας μεγάλος σύλλογος και από πλευράς υποδομών, αποτελεί βήμα στην καριέρα μου. Γνωρίζω ότι δεν είναι εύκολο να ξεπεράσουμε τον ΑΠΟΕΛ, την καλύτερη κυπριακή ομάδα των τελευταίων χρόνων, αλλά στην Ομόνοια έγινε αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε», δήλωσε ο Κουνιγιέρα, ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα μίλησε με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, Μιγκέλ Παλάνκα και τον επιθετικό της ΑΕΚ, Φλοριάν Τολεμές, με τον οποίο συνεργάστηκε στην Εουπέν. «Μου είπαν ότι το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και η ζωή στην Κύπρο πολύ καλή και είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό», δήλωσε ο Κουνιγιέρα, ο οποίος θα έχει ιατρικό επιτελείο αποτελούμενο από 14 (!) πρόσωπα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ