aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Δεν είδε κανείς την κατάθεση Παπασταύρου. Δεν απαντώ στον έμμισθο του ΑΚΕΛ»

«Δεν είδε κανείς την κατάθεση Παπασταύρου. Δεν απαντώ στον έμμισθο του ΑΚΕΛ»

Γραπτή δήλωση στην οποία για άλλη μία φορά αμφισβητεί την κατάθεση του πρόεδρου της Ομόνοιας, Σταύρου Παπασταύρου έστειλε στα Μέσα Ενημέρωσης ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

Ο Αντρέας Παπαχαραλάμπους καλεί τον ερευνόντα λειτουργό Χάρη Σαββίδη με τέσσερις κινήσεις να αποδείξει το αντίθετο υπογραμμίζοντας ότι σ’ ολόκληρο το πόρισμα δεν γινόταν αναφορά σε κατάθεση του Σταύρου Παπασταύρου.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση

«Ο Αντρέας Παπαχαραλάμπους δεν χρειάζεται παρακίνηση από κανένα και το απέδειξε η όλη πορεία του.

Ας μην ξεχνά ο Χάρης Σαββίδης ότι το θέμα στην Επιτροπή Θεσμών και Αξιών της Βουλής το έθεσε για χάρη του το ΑΚΕΛ.

Ο Αντρέας Παπαχαραλάμπους δεν χρειάζεται προβολή και ούτε την επιδιώκει. Το θέμα είναι απλό. Αν ο Χάρης Σαββίδης πήρε κατάθεση από τον Σταύρο Παπασταύρου είναι εύκολο με απλές κινήσεις του να πείσει.

  1. Να δώσει την “κατάθεση” Σταύρου Παπασταύρου στην Επιτροπή Δεοντολογίας ή
  2. Να δώσει την κατάθεση στην Γενική Εισαγγελία ή
  3. Να δώσει την κατάθεση στην Αστυνομία.
  4. Γιατί μέχρι σήμερα δεν την παρέδωσε.

Ένα από τα βασικά ερωτήματά μου προς το Χάρη Σαββίδη για το πόρισμα ήταν το ότι σ’ ολόκληρο το πόρισμα γιατί δεν γινόταν αναφορά σε κατάθεση του Σταύρου Παπασταύρου.

Ο πρώτος που θα χαρεί αν πράγματι η “κατάθεση” του Σταύρου Παπασταύρου είναι χείμαρρος είμαι εγώ. Και θα τον συγχαρώ και τον συγχαίρω εκ των προτέρων.

Με τη μεγαλύτερη ευκολία επισκέφθηκα τα γραφεία της Αστυνομίας και κατάθεσα για το πόρισμα Κώστα Χριστοδούλου. Στην πορεία της κατάθεσης μου επιβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες μου αν έδωσε ή όχι “κατάθεση” ο Σταύρος Παπασταύρου. Αν έδωσε εύχομαι να είναι καλό εργαλείο για την νέα Επιτροπή και τον νέο ερευνόντα λειτουργό.

Ερωτώ, γιατί να θέλω να καταστεί αναξιόπιστη η κατάθεση του Σταύρου Παπασταύρου αφού μέχρι σήμερα δεν την είδε κανένας. Στο πρακτικό λήψης κατάθεσης από τον Σταύρο Παπασταύρου, ημερ.18.9.2020 που υπεγράφη από τον Χάρη Σαββίδη και Σταύρο Παπασταύρου μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

“Κατόπιν αιτήματός μου, το οποίο έγινε δεκτό από τον ερευνόντα λειτουργό, η οπτικογραφημένη μου κατάθεση είναι προσβάσιμη μόνο μέσω κωδικού τον οποίο εγώ ορίζω και αλλάζω κατά την κρίση μου και τον οποίο επιθυμώ να τον μοιράζομαι μόνο με τον κ. Χάρη Σαββίδη”.

Πρέπει να γνωρίζει ο Χάρης Σαββίδης, ότι παίζω το βιολί μου με το δικό μου δοξάρι. Τον είχα προειδοποιήσει.

“Μη κίνει τον ανάγυρον”.

Δεν πρόκειται ν’ απαντήσω στο Γιώργο Λουκαΐδη , έμμισθο του ΑΚΕΛ, γιατί επίστευα, πιστεύω και θα πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο και εν γένει ο αθλητισμός πρέπει να μείνουν μακριά  κάθε κομματικής πλεκτάνης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ