aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Δεν έχουμε δεχθεί κρούση από την Ομόνοια για τον Μάκη»

«Δεν έχουμε δεχθεί κρούση από την Ομόνοια για τον Μάκη»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας, σε δηλώσεις του μετά τη νίκη με 4-1 επί του Ερμή, αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης, ενώ σχολίασε κατά πόσον ισχύουν οι φήμες για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Μάκη Παπαϊωάννου.

Για τον αγώνα με τον Ερμή ανέφερε: «Με την έναρξη της 2η φάσης του πρωταθλήματος, έστω και αργά πήραμε το ζητούμενο. Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο χωρίς να απειλούμαστε. Μας ικανοποιεί πολύ η εικόνα που βγάζει η ομάδα και πλέον είμαστε 1 βαθμό πίσω από τον Ερμή και τον στόχο για την πρώτη θέση. Ο προπονητής βρήκε το κουμπί των ποδοσφαιριστών. Βγάζει το 100% της απόδοσης κάθε ποδοσφαιριστή και νομίζω πως φαίνεται στο γήπεδο».

Για τις φήμες για τον Μάκη Παπαϊωάννου είπε: «Νομίζω πως ο Μάκης Παπαϊωάννου μπορεί να απαντήσει μόνος στις φήμες για την Ομόνοια. Δεν έχουμε δεχθεί καμιά κρούση και δεν έχουμε κανένα παράπονο από την δουλειά του, όπως ούτε και ο ίδιος από εμάς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ