aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔεν μπορούν να περιμένουν!

Δεν μπορούν να περιμένουν!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στην Ομόνοια έχουν μεγάλη κάψα για να σηκώσουν την κούπα, το 15ο κύπελλο στην ιστορία της. Στις τάξεις του «τριφυλλιού» επικρατεί πίστη και αποφασιστικότητα, θέλουν να ξεδιψάσουν μ’ ένα τρόπαιο το οποίο τους έλειψε τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Τι κι αν ο τελικός θα γίνει στην έδρα του αντιπάλου τους, τι κι αν ο Μιλόγεβιτς δεν υπολογίζει τον Μπαντιμπάνγκα και ο Χριστοφή είναι αμφίβολος. Αυτοί που θα κληθούν από τον Σέρβο να αγωνιστούν παρουσιάζονται έτοιμοι για καλή εμφάνιση αλλά κυρίως για νίκη που θα δώσει το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Συγκινημένος για την επάνοδο της Ομόνοιας σε τελικό κυπέλλου μετά από τέσσερα χρόνια, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος Δώρος Σεραφείμ. Αφού ευχαρίστησε την Coca-Cola που στηρίζει τόσα χρόνια τον τελικό του κυπέλλου, είπε: «Είναι χαρά μας που θα συμμετάσχουμε σε αυτή τη γιορτή για το κυπριακό ποδόσφαιρο, γιατί η Ομόνοια απέχει από τίτλους τα τελευταία χρόνια. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το 15ο κύπελλο στην ιστορία της Ομόνοιας».

Ακόμη, επισήμανε: «Θα διεκδικήσουμε το τρόπαιο με όλες μας τις δυνάμεις. Θέλουμε το κύπελλο για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθει σταδιακά η Ομόνοια εκεί που την έχει συνηθίσει ο κόσμος της».

Ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων κατέληξε: «Καλώ τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την ομάδα με αθλητοπρέπεια και όλοι μαζί στο τέλος να χειροκροτήσουμε τους νικητές και τους ηττημένους. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να αποτελέσει διαφήμιση του ποδοσφαίρου».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ