aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔεν μπορούν να περιμένουν…

Δεν μπορούν να περιμένουν…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το τελευταίο επίσημο ματς της Ομόνοιας, για όσους δεν το θυμούνται γιατί πάει καιρός τώρα, ήταν στις 21 Μαΐου για την 36η και τελευταία αγωνιστική της περσινής περιόδου. Από τότε πέρασαν τρεισήμισι μήνες! Επίσης, οι πράσινοι βρίσκονται σε μια μακρά περίοδο προετοιμασίας, που φθάνει τους δυόμισι μήνες, λόγω της αναβολής των πρώτων δύο αγωνιστικών του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, στην Ομόνοια λένε επιτέλους, αφού από χθες εισήλθαν σε μιαν εβδομάδα που τους οδηγεί στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Αυτό με τον Εθνικό Άχνας, στο ΓΣΠ την Κυριακή (19:00). Η ανυπομονησία μεγάλη, τόσο στην ομάδα όσο και στις τάξεις του κόσμου. Δεν μπορούν να περιμένουν. Από τη μια οι ποδοσφαιριστές, για να παίξουν σ’ ένα ματς που θα έχει βαθμολογικό κέρδος, αφού προηγήθηκαν 10 φιλικά παιχνίδια και από την άλλη οι οπαδοί, που θέλουν να δουν τη νέα Ομόνοια σε επίσημο αγώνα.

Οι πράσινοι θέλουν να αρχίσουν νικηφόρα τη σεζόν και τη δεδομένη στιγμή αυτό που προέχει είναι το αποτέλεσμα και όχι εάν θα θέλξει με την παρουσία της ή όχι η ομάδα. Με αυτό τον τρόπο αντιμετωπίζουν στην Ομόνοια την πρώτη επίσημη υποχρέωση, αφού θεωρούν πως ο χρόνος θα δουλεύει υπέρ της ομάδας και θα ανεβάζει στροφές, ώστε να συνδυάζει νικηφόρα αποτελέσματα με θετικές εμφανίσεις.

Οι Σοάρες, ο Λόπες και οι διεθνείς: Με πλήρη σύνθεση αναμένεται να παρουσιαστεί η Ομόνοια στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, αφού οι Γουίλιαμ και Άλεξ Σοάρες αλλά και ο Λόπες, αναμένεται να είναι έτοιμοι. Η παρουσία του τελευταίου θα κριθεί περί τα τέλη της εβδομάδας, όμως οι πιθανότητες είναι με το μέρος του. Σήμερα θα γίνει διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, αύριο θα παραχωρηθεί ρεπό και ακολούθως θα γίνουν τρεις προπονήσεις με παρόντες όλους τους ποδοσφαιριστές. Οι Κύπριοι διεθνείς επέστρεψαν χθες βράδυ και σήμερα θα προπονηθούν χαλαρά, ενώ θα απουσιάζουν και πάλι οι Χριστοδούλου, Αζίζ και Τουρέ, που έχουν υποχρέωση με την εθνική τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ