aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ Κύπρου«Δεν μπορούμε να λέμε ότι η Ομόνοια θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους»

«Δεν μπορούμε να λέμε ότι η Ομόνοια θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους»

Στον Super Sport FM (104.0) μίλησε Λώρης Λυριάκου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο τμήμα καλαθόσφαιρας της Ομόνοιας.

Ο πρόεδρος του σωματείου των πρασίνων κλήθηκε να σχολιάσει ερώτηση αναφορικά με το αν μπορεί το τμήμα του μπάσκετ να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τονίζοντας πως δεν υφίσταται τέτοιο σενάριο. Παράλληλα όμως εκθείασε την δουλειά που κάνει ο τεχνικός της ομάδας, Νικόλας Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε, ο Λώρης Κυριάκου για το μπάσκετ: «Ήρθαμε από την δεύτερη κατηγορία, κερδίσαμε τον ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα δύο φορές και τους βγάλαμε από το κύπελλο. Κερδίσαμε τον Κεραυνό, ομάδες με δεκαπλάσιο προϋπολογισμό από την δικιά μας. Έπαιξε σημαντικό ρόλο ο προπονητής μας, Νικόλας Παπαδόπουλος, ο άνθρωπος είχε ξεχάσει τι ήταν ο ελεύθερος χρόνος. Αλλά, είναι αδύνατο να μιλάμε για πρωτάθλημα ή πρωταγωνιστικούς στόχους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ