aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Δελεαστική πρόταση της Ομόνοιας για Κασάδο»

«Δελεαστική πρόταση της Ομόνοιας για Κασάδο»

Ένας από τους καλύτερους και πιο σταθερούς παίκτες της βλέπει η Ξάνθη να χάνεται. Ο λόγος για τον Χόρχε Κασάδο, τον οποίο ήθελε να κρατήσει. Τα επεισόδια στο συγκεκριμένο σίριαλ πολλά… Οι Θρακιώτες είχαν ξεκινήσει τις επαφές μαζί του από αρκετά νωρίς για να τον πείσουν να ανανεώσει. Το πρώτο «όχι» το εισέπραξαν μέσα στο 2018.

Η Ξάνθη επέστρεψε, έκανε αντιπρόταση πριν από λίγο καιρό και πίστευε πως με αυτή τα δεδομένα ανατράπηκαν. Είχε και τον Κίκο Ραμίρεθ, ο οποίος μίλησε με τον συμπατριώτη του. Υπήρχε, λοιπόν, μία συγκρατημένη αισιοδοξία πως το θέμα θα κλείσει θετικά.

Όλα αυτά μέχρι που έσκασε η πρόταση της Ομόνοιας, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sportime.gr», η οποία αναφέρει πως η προσφορά της ομάδας της Λευκωσίας είναι μάλιστα αρκετά δελεαστική. Σε τέτοιο βαθμό που έχει πάρει το προβάδισμα αυτή τη στιγμή.

«Στην Ξάνθη με το που το έμαθαν ήταν σε αναμμένα κάρβουνα. Η αντίδρασή τους ήταν σα να έχουν χάσει τη μάχη. Το αν θα επιμένουν και θα ανεβάσουν κι άλλο την προσφορά τους, θα φανεί προσεχώς. Τη φετινή σεζόν ο 30χρονος αριστερός μπακ είχε 29 συμμετοχές στη Super League και τέσσερις στο Κύπελλο με ένα γκολ. Γεμάτη ήταν και η προηγούμενη χρονιά του στους Θρακιώτες με 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο», καταλήγει το δημοσίευμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ