aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔέκα μέρες και τέλος...

Δέκα μέρες και τέλος…

Άλλες δέκα ημέρες (μέχρι 31 Ιανουαρίου 2018) απομένουν για αγορά των Premium εισιτηρίων διαρκείας 2018-2021, με βάση την παρούσα προσφορά, η οποία προβλέπει έκπτωση €450 (33%) στην τελική τιμή. Σημειώνεται πως παρέχονται ευκολίες πληρωμής, σε δύο ή τρεις δόσεις.

Επιπλέον, όσοι φίλαθλοι της Ομόνοιας ανανεώσουν ή αγοράσουν για πρώτη φορά εισιτήριο διαρκείας «PREMIUM» μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, θα μπουν σε κλήρωση, με 5 τυχερούς να κερδίζουν από 2 αεροπορικά εισιτήρια, για οποιονδήποτε προορισμό της COBALT! Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018.Οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ομόνοιας.

«Η Ομόνοια ευχαριστεί θερμά όλους όσοι μέχρι στιγμής ανταποκρίθηκαν θετικά και άμεσα στο κάλεσμά του Συλλόγου. Η συνεισφορά τους στην παρούσα δύσκολη συγκυρία, είναι ανεκτίμητης σημασίας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ