aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔεύτερο τεστ στο καταπράσινο Τσίρειο

Δεύτερο τεστ στο καταπράσινο Τσίρειο

Το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι επί κυπριακού εδάφους δίνει σήμερα η Ομόνοια, με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Άρη στο Τσίρειο (20:00). Η ώρα που έχει οριστεί ο αγώνας και το γεγονός ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Λεμεσό όπου το «τριφύλλι» έχει αρκετούς υποστηρικτές, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι οπαδοί θα δώσουν και πάλι βροντερό παρών για να δουν αγωνιζόμενη την ομάδα. Ο Πάμπος Χριστοδούλου αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσον το δυνατό περισσότερους παίκτες.

Η αποστολή για το σημερινό φιλικό αγώνα με τον Άρη (20:00, Τσίρειο): Παναγή, Φελτχούιζεν, Α. Αντωνίου, Μαργκάσα, Άλεξ Σοάρες, Δημητρίου, Φιλιώτης, Χριστοφή, Νταρμπισάϊρ, Αζίζ, Τουρέ, Μπρέβελντ, Φαμπρίσιο, Τζαΐλσον, Φραγκέσκου, Γουΐλιαμ, Κατελάρης, Καντέ, Τζαρσίνιο, Γκονζάλεζ, Λόπες, Μαδούρο, Κατσαντώνης, Κύπρου.

Ο Κανού δεν αγωνίστηκε στο σαββατιάτικο φιλικό της Ομόνοιας κόντρα στον Ολυμπιακό, λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων που ένιωσε πριν από την έναρξη του αγώνα. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος ανασταλτικός μέσος, θέλοντας να καθησυχάσει τους φίλους των πρασίνων δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια δική του φωτογραφία και έγραψε: «Φίλοι της Ομόνοιας, μην ανησυχείτε, σε τρεις μέρες θα είμαι πίσω στην προπόνηση». Ακολούθως, ανάρτησε ακόμα μια φωτογραφία, μέσω της οποίας αναφέρει: «Φυσιοθεραπεία για να επιστρέψω πιο δυνατός».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ