aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔεδομένη η απουσία του Λόρα με Ανόρθωση, αναμονή για τα αποτελέσματα

Δεδομένη η απουσία του Λόρα με Ανόρθωση, αναμονή για τα αποτελέσματα

Άρχισε η προετοιμασία της Ομόνοιας ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι με την Ανόρθωση. Ο Γιάννης Αναστασίου και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ισοπαλία με τη Δόξα ώστε να διατηρήσουν τις πιθανότητες τους για είσοδο στην εξάδα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, ο Λόρα δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ελλαδίτη τεχνικού (σ.σ. τραυματίστηκε στο γόνατο στο παιχνίδι με τη Δόξα και αποχώρησε στο 12ο λεπτό). Παρόλο που τα αποτελέσματα των εξετάσεων του δεν έχουν ακόμη γνωστοποιηθεί, η σοβαρότητα του τραυματισμού του είναι τέτοια που δεν τον αφήνει να δώσει παρών στο ντέρμπι με την «Κυρία». Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα και το χρονικό διάστημα της αποχής του.

Τέλος, δεδομένη είναι και η απουσία του Ατζαγκούν, όπως και του τιμωρημένου Πρετσέ ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών. Επίσης, εκτός είναι και οι τραυματίες Εντρένα-Χριστοφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ