aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΧτύπησε ψηλά για τη διαφορά

Χτύπησε ψηλά για τη διαφορά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το καλό πράγμα αργεί, λέει ένα γνωμικό. Και παρόλο που στην Ομόνοια οι επικείμενες μετεγγραφές έχουν αργήσει πολύ, ο Νίκος Νταμπίζας προσδοκεί πως στο τέλος της ημέρας θα είναι οι καλύτερες δυνατές για την ομάδα.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, που επέστρεψε χθες στην Κύπρο, χτύπησε ψηλά, θέλοντας οι ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στο ρόστερ να είναι τέτοιοι που θα κάνουν τη διαφορά και θα ανεβάσουν το επίπεδο.

Σε Αθήνα και Αγγλία, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ελλαδίτης είχε συνάντηση με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους και τον εκπρόσωπό τους. Θέλησε να τους πείσει για την προοπτική να αγωνιστούν σε μια ομάδα όπως η Ομόνοια, παρουσιάζοντας το πλάνο και τους στόχους, δίνοντας και κίνητρα για να πουν το «ναι» και να κατηφορίσουν για την Κύπρο. Οι εκλεκτοί επιφυλάχτηκαν να απαντήσουν και ο «Ντάμπι» είναι σε αναμονή.

Ποδοσφαιριστές του επιπέδου και εμπειριών των Ματ Ντέρμπισαϊρ (φωτό) και Κλέιτον Σίλβα θέλει να φέρει στην Ομόνοια ο Ελλαδίτης και  θεωρεί πως η υπομονή θα είναι σύμμαχος για υλοποίηση των τελευταίων μετεγγραφών.

Δεν προσδοκεί απλώς σε στελέχωση του ρόστερ αλλά σε παίκτες που θα έλθουν και θα μπουν με την «πρώτη» στην ομάδα και θα κάνουν τη διαφορά. Τέτοιους ποδοσφαιριστές χρειάζεται η Ομόνοια σε σημαντικές θέσεις όπως είναι κυρίως αυτή του ανασταλτικού μέσου και του κεντρικού αμυντικού.

Μια από τις περιπτώσεις που παραμένει στο τραπέζι και ο Νταμπίζας φαίνεται να ελπίζει πως και μέχρι την τελευταία στιγμή θα υλοποιηθεί, είναι αυτή του Βίκτωρ Κλωναρίδη. Ίσως η κάθοδος του Παναθηναϊκού για το φιλικό με την Ομόνοια την προσεχή βδομάδα να φέρει εξελίξεις.

Παράλληλα, για την προσθήκη στην επίθεση, ο τεχνικός διευθυντής έχει ξεχωρίσει κι άλλες περιπτώσεις και αναλόγως θα κινηθεί. Το ταξίδι στην Αγγλία, σύμφωνα με πληροφορίες μας, αφορούσε ανασταλτικό μέσο. Εξελίξεις αναμένονται σύντομα, αν όχι μέσα στο Σαββατοκύριακο, αρχές της ερχόμενης βδομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ