aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Χτύπησε» ο Κάρβερ: Τα… χώνει στον Μπενίτεθ

«Χτύπησε» ο Κάρβερ: Τα… χώνει στον Μπενίτεθ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ο Τζον Κάρβερ «χτύπησε» ξανά, αυτή τη φορά τα… χώνει στον Ράφα Μπενίτεθ για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της Νιουκάστλ. Ο πρώην τεχνικός της Ομόνοιας τονίζει πως δεν θα έπρεπε να δοθούν 5.000.000 λίρες για την απόκτηση τερματοφύλακα, αλλά για πάρει η Νιουκάστλ έναν επιτελικό μέσο και έναν επιθετικό. Μάλιστα, στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας www.themag.co.uk γίνεται αναφορά με ειρωνικό ύφος στις δηλώσεις του Κάρβερ. «Με τις διασυνδέσεις του ο Μπενίτεθ θα έπρεπε να φέρει στην ομάδα 3-4 δανεικούς ποδοσφαιριστές από τις προηγούμενες ομάδες του, όπως η Ρεάλ, η Λίβερπουλ και η Τσέλσι», πρόσθεσε.

Και τόνισε: «Πιστεύω όλοι περίμεναν τη Νιούκαστλ να είναι σε καλύτερη θέση σε ότι αφορά στη μετεγγραφική ενίσχυση. Ο Μπενίτεθ δυσκολεύεται να φέρει ποδοσφαιριστές. Δεν χρειαζόμαστε τερματοφύλακες, έχουμε αρκετούς. Θέλουμε επιθετικό, αυτή θα έπρεπε να ήταν η προτεραιότητα. Οι επιθετικοί μπορούν να σε κρατήσουν στην κατηγορία. Είναι σημαντικό το κύριο μέρος των χρημάτων σου να πάνε στην απόκτηση επιθετικού και επιτελικού μέσου, αλλά και δανεικών ποδοσφαιριστών από την Τσέλσι, την Ρεάλ και τη Λίβερπουλ. Αυτό με ανησυχεί είναι πως ξοδεύουμε τα λεφτά μας για να γεμίζουμε την ομάδα με δύο παίχτες σε κάθε θέση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ