aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Χτυπήσαμε την Ομόνοια στις αδυναμίες της, τον Λαφράνς τον είδαμε Σεπτέμβριο»

«Χτυπήσαμε την Ομόνοια στις αδυναμίες της, τον Λαφράνς τον είδαμε Σεπτέμβριο»

Όχι μόνο βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της Πάφος FC μετά από περίπου ένα μήνα, αλλά έκανε και πολύ καλή εμφάνιση, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στη σπουδαία νίκη επί της Ομόνοιας. Ο λόγος για τον Σλοβένο, δεξιό μπακ, Ματίας Σιρόκ, ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα». Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στους στόχους των «γαλάζιων» στη φετινή σεζόν και φυσικά στη δύσκολη επικράτηση σε βάρος της Ομόνοιας.

«Κάθε χρόνος είναι διαφορετικός από τον προηγούμενο γιατί όπως πέρσι στο ξεκίνημα είχαμε δυσκολίες, έτσι και φέτος. Φυσικά, σε αυτή τη σεζόν έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, όμως και πάλι δεν είναι τόσο καλά όσο τα περιμέναμε. Είναι δύσκολο να συγκρίνεις τις δύο σεζόν», τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση και ακολούθως μίλησε για το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στους «πράσινους» της Λευκωσίας. «Η Ομόνοια ήταν σε μια καταπληκτική φόρμα και είχαμε μεγάλη πρόκληση να αντιμετωπίσουμε. Νομίζω αξίζαμε τη νίκη και είμαστε χαρούμενοι που την πήραμε. Στο ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολο να πεις ποιο ήταν το μυστικό σου για να φτάσεις σε μια νίκη. Κάποιες φορές μπορεί να μην είσαι τόσο καλός αλλά να κερδίσεις και κάποιες άλλες να είναι καλός και να μην καταφέρεις να πάρεις κάτι. Αυτή τη φορά το παιχνίδι ήταν στο 50%-50% και στο τέλος κατέληξε σε εμάς. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε ότι θα χάσουμε. Είχαμε τις δυνάμεις να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και γενικότερα ήμασταν αρκετά καλοί. Χτυπήσαμε στις αδυναμίες της Ομόνοιας, ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε να κερδίσουμε».

Μετά από ερώτηση για τις πολύ καλές μετεγγραφές που έκανε φέτος η Πάφος FC, ο Σιρόκ απάντησε: «Αυτό είναι άλλη ιστορία στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να έχεις πολύ καλές μονάδες στην ομάδα αλλά να μην μπορείς να φτιάξεις σύνολο. Το μυστικό είναι να φτιάξεις μια δεμένη ομάδα γιατί δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα από ορισμένους παίκτες. Παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε και θα παρουσιάζουμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Για να καταλάβετε τον Λαφράνς τον είδαμε μέσα στον Σεπτέμβριο. Ο προπονητής πρέπει να δουλέψει με όλους τους παίκτες μαζί για κάποιο διάστημα, είναι μια διαδικασία που χρειάζεται χρόνο. Δεν μπορείς να περιμένεις από τη μια στιγμή στην άλλη να έχεις ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο».

Κλείνοντας, ο Σλοβένος άσος είπε για τους στόχους της παφιακής ομάδας: «Θέλουμε να μπούμε στην εξάδα. Πέρσι ήμασταν κοντά στο να τα καταφέρουμε αλλά θυμάστε τι έγινε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ όπου μας αφαιρέθηκαν βαθμοί. Νομίζω είμαστε σε καλή φάση και μπορούμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ