aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Χτυπά» άλλους 8 πρωτοκλασάτους…

«Χτυπά» άλλους 8 πρωτοκλασάτους…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πρόθεση του Πάμπου Χριστοδούλου από την αρχή, βάσει και των ποδοσφαιριστών που θα αποχωρούσαν, ήταν να κινηθεί για 10 πρωτοκλασάτες επιλογές. Ποδοσφαιριστές που θα είναι σε θέση να αποτελέσουν τη ραχοκοκαλιά της νέας Ομόνοιας. Απ’ εκεί και πέρα, οι όποιες άλλες προσθήκες γίνουν θα αφορούν ποδοσφαιριστές που θα γεμίσουν το ρόστερ και θα δώσουν βάθος.

Ήδη στην Ομόνοια ανήκει ο Μαμαντού Καντέ, ενώ προ των πυλών βρίσκεται και ο Τζαΐλσον Αραούχο. Ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να καλύψουν τα δυο άκρα της άμυνας, αριστερό και δεξί αντίστοιχα. Απομένουν άλλες οκτώ κινήσεις για να στελεχωθεί σημαντικά το ρόστερ και στους οποίους η Ομόνοια θα στηριχθεί κατά κύριο λόγο στη νέα περίοδο. Στην Πορτογαλία, όπου μεταβαίνει σήμερα ο Κύπριος τεχνικός, θα επιδιώξει να καλύψει τις περισσότερες ανοιχτές θέσεις, ώστε να προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό ο σχεδιασμός της ομάδας.

Συγκεκριμένα, οι οκτώ θέσεις που θέλει να… τρέξουν ο προπονητής του «τριφυλλιού» είναι: τερματοφύλακας, κεντρικός αμυντικός, ανασταλτικός μέσος, κεντρικός μέσος, επιτελικός μέσος, εξτρέμ (δεξί και αριστερό) και επιθετικός. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Χριστοδούλου έχει θέσει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για τον ποδοσφαιριστή που θα κληθεί να καλύψει την κάθε θέση. Θέλει να ταιριάζουν στη δική του φιλοσοφία, την οποία θα θελήσει να περάσει στην ομάδα.

Στοχεύει στην προσθήκη ενός γρήγορου επιθετικού, στοιχείο που δεν έχει ο Ντέρμπισαϊρ. Επίσης, θέλει τουλάχιστον έναν ψηλό και γρήγορο επιθετικό, ενώ οι μέσοι που θα επιδιώξει να εντάξει στο ρόστερ θα είναι δυνατοί, γρήγοροι και σχετικά ψηλοί. Έχει εντοπίσει κάποιους, είναι σε ανοιχτή γραμμή μαζί τους, ενώ συνεχώς φθάνουν και νέες προτάσεις. Ο τεχνικός της Ομόνοιας σε συνεργασία με τον Μάκη Παπαϊωάννου αξιολογούν όλες τις περιπτώσεις, θέλοντας να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ