aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Χτίσιμο» από το μηδέν, «όχι» στα λάθη του παρελθόντος  

«Χτίσιμο» από το μηδέν, «όχι» στα λάθη του παρελθόντος  

Στην Ομόνοια είναι σύνηθες φαινόμενο, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, κάθε καλοκαίρι η ομάδα να «χτίζεται» από την αρχή.

Η έλλειψη σταθερότητας στην τεχνική ηγεσία, οι λανθασμένες (όπως αποδεικνύεται στην πορεία) επιλογές και ο κακός σχεδιασμός οδηγούν τοn νέο προπονητή σε… ξήλωμα και «χτίσιμο» από το μηδέν. Είναι ένα φαινόμενο που θα επαναληφθεί κι αυτό το καλοκαίρι, αφού από τους ποδοσφαιριστές, που αποτέλεσαν το ρόστερ στη λήξασα σεζόν, πολύ λίγοι είναι αυτοί που αξίζουν να είναι μέλη της ομάδας και στην επόμενη περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Ο Γκόμεθ θα αξιολογήσει και παίκτες εντός συνόρων

Ο τεχνικός διευθυντής, που όλα δείχνουν πως θα είναι ο Άνχελ Γκόμεθ Ρουίς, θα έχει πολλή δουλειά μέσα στον Ιούνιο. Μετά τα όσα βίωσαν στην Ομόνοια, ιδιαίτερα την τελευταία διετία, τα λάθη απαγορεύονται όσον αφορά στις επιλογές ποδοσφαιριστών, εάν θέλει να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο, ικανό να πρωταγωνιστήσει.

Διαβάστε επίσης: Υπόκλιση Νικολακόπουλου σε Ντάρμπισαϊρ: «Δεν παίζει τέτοιο πράγμα»!

Είναι κάτι που επιβάλλεται, ώστε να μπορέσει η Ομόνοια να βρει την ηρεμία της, γιατί μόνο με επιτυχίες θα πεισθούν και οι πιο δύσπιστοι να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ