aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΧριστόπουλος: «Ήταν έκπληξη για εμάς...»

Χριστόπουλος: «Ήταν έκπληξη για εμάς…»

Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση ο Άρης κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Ομόνοιας. Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Χριστόπουλος, στάθηκε σε κάποια θετικά αλλά και σε κάποια αρνητικά της ομάδας του και τόνισε πως η διακοπή είναι πολύ σημαντική.

Αναλυτικά: «Είχαμε διαβάσει το παιχνίδι του αντιπάλου. Βέβαια ο αντίπαλος ξεκίνησε με μια αλλαγή στη διάταξη κάτι που ήταν έκπληξη για εμάς. Μέχρι το 1-0 και το πέναλτι της Ομόνοιας, δεν είχαμε κινδυνέψει. Ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε γρήγορα και έπειτα αλλάξαμε τακτική για να κρατήσουμε το σκορ στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά και σκοράραμε και έπρεπε να παίξουμε πιο έξυπνα, κάτι που δεν κάναμε. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς όμως δεν τα καταφέραμε και αυτό μας στεναχωρεί. Είναι σημαντικό που η ομάδα συνηθίζει στο να μην χάνει και είναι καλό που τώρα έρχεται η διακοπή για να δουλέψουμε σε κάποιες αδυναμίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ