aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΧριστοφίδης: «Ο Πέτεφ προκάλεσε ανεπανόρθωτη ζημιά στην Ομόνοια»

Χριστοφίδης: «Ο Πέτεφ προκάλεσε ανεπανόρθωτη ζημιά στην Ομόνοια»

Ο εκπρόσωπος της Ομόνοιας, ο δικηγόρος Γιώργος Χριστοφίδης μίλησε στον ACITVE και στην εκπομπή Passing Game και αναφέρθηκε στην αγωγή που κατέθεσαν οι πράσινοι κατά του Ιβάιλο Πέτεφ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Η αρχική του τοποθέτηση: «Η Ομόνοια έχει προβεί σε μονομερή τερματισμό του συμβολαίου και η εξέλιξη προκύπτει λόγω της κορύφωσης κάποιων ενεργειών του Ιβάιλο Πέτεφ. Οι δηλώσεις του κατά το Σωματείο θεωρεί πως έχει παραβιάσει την μεταξύ τους σύμβαση και την έχει τερματίσει θέλοντας να διαφυλάξει τα συμφέροντα του Σωματείου της».

Διαβάστε επίσης: Οδηγούνται στα άκρα Ομόνοια και Πέτεφ!

Στην συνέχεια ανέφερε: «Το Σωματείο έχει καταχωρήσει αγωγή, για δυσφημιστικές δηλώσεις οι οποίες προκαλούν σοβαρή και ανεπανόρθωτη ζημιά στην Ομόνοια. Έχει λάβει ήδη την επιδότηση ο κ. Πέτεφ και αναμένονται οι περαιτέρω ενέργειες που θα προκύψουν. Στην αγωγή του έχει ζητηθεί να μην μιλά δημόσια γενικά για την Ομόνοια».

Όσον αφορά την σοβαρότητα της υπόθεσης ο κ. Χριστοφίδης είπε: «Είναι σοβαρή εξαιτίας πολλών παραμέτρων. Γιατί κρίνονται οι δηλώσεις του, αναγάγει μια εργασιακή σύμβαση σε τέτοιο επίπεδο, είναι σοβαρή και πρωτοφανής αν δεν κάνω λάθος ίσως είναι η πρώτη φορά που εργοδοτούμενος οδηγείται σε τέτοια κατάσταση».

Διαβάστε επίσης: Δεν κατέθεσε στην Αστυνομία για δικούς του λόγους ο Πέτεφ

Παράλληλα αποκάλυψε πως ο Ιβάιλο Πέτεφ έχει παραπεμφθεί και στον Αθλητικό Δικαστή: «Έχει παραπεμφθεί και από τον πειθαρχικό εισαγγελέας ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου σύμφωνα με την προκήρυξη της ΚΟΠ».

Τέλος επεσήμανε: «Εξετάζονται και διάφορες άλλες παράμετροι που προκύπτουν από την υπόθεση ίσως τις επόμενες μέρες να πούμε περισσότερα. Δεν αποκλείεται να κινηθούν νομικά και τα μέλη του Δ.Σ κατά του Ιβάιλο Πέτεφ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ