aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΧριστοφή: «Βελτιωθήκαμε σε όλους τους τομείς» (video)

Χριστοφή: «Βελτιωθήκαμε σε όλους τους τομείς» (video)

Για τις μαζικές αλλαγές τόσο σε ποδοσφαιριστές όσο και στο τεχνικό επιτελείο και την αισιοδοξία που επικρατεί στην Ομόνοια για μια σεζόν που θα επαναφέρει το τριφύλλι εκεί που της αξίζει μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των πρασίνων ο Δημήτρης Χριστοφή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Ήρθαμε εδώ για δουλειά. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, μέρα με τη μέρα δουλεύουμε πιο σκληρά και αναμένουμε να αρχίσουν τα φιλικά για να δούμε που βρισκόμαστε μετά τις αλλαγές που έχουν γίνει. Έγινε μια νέα αρχή, κυλάνε όλα ομαλά…»

Τι αλλαγές υπάρχουν: «Είναι αρκετά πρόσωπα και σε ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. Οι αλλαγές είναι αισθητές από την αρχή της προετοιμασίας, νομίζω βελτιωθήκαμε σε αρκετούς τομείς και ελπίζουμε όλοι για το καλύτερο».

Είσαι από τους παλιούς στην ομάδα, υπάρχει μεγαλύτερη ευθύνη: «Σίγουρα είμαι από τους πιο παλιούς. Εγώ πάντα προσπαθώ να βοηθώ ή να εγκλιματίζονται οι νέοι ποδοσφαιριστές, δίνουμε το καλό παράδειγμα για να ζήσουμε επιτυχίες στο σύλλογο».

Υπάρχει αισιοδοξία: «Κάθε αρχή πρέπει να έχεις θετική σκέψη και όπως είπα όλοι μαζί πρέπει να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που αξίζει».

Σε προσωπικό επίπεδο τι περιμένεις φέτος;: «Εγώ προσπαθώ να δίνω το καλύτερο μου εαυτό και ελπίζουμε να κυλήσουν όλα ομαλά και σε προσωπικό επίπεδο και σε ομάδα για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας που είναι αρκετά υψηλοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ