aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΧριστοφή και τεχνικός διευθυντής σε πρώτο πλάνο

Χριστοφή και τεχνικός διευθυντής σε πρώτο πλάνο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τη δεδομένη στιγμή, δυο είναι τα κεφάλαια που είναι ανοιχτά και απασχολούν τη διοίκηση των πρασίνων. Είναι αυτό του τεχνικού διευθυντή, που θα πρέπει να κλείσει άμεσα, τις προσεχείς μέρες, αλλά και το συμβόλαιο του Χριστοφή, που θα γίνει προσπάθεια επέκτασής του. Από τη στιγμή που καλύφθηκε η θέση του προπονητή με την πρόσληψη του Πάμπου Χριστοδούλου, ενώ υπήρξε και συμφωνία με τη Cyta για τα τηλεοπτικά δικαιώματα (2019-24), το βλέμμα των παραγόντων επικεντρώθηκε στα πιο πάνω.

Η θέση του τεχνικού διευθυντή είναι θέμα χρόνου να καλυφθεί. Η σύναψη συμφωνίας με τον εκλεκτό ενδέχεται να προκύψει ακόμη και εντός της εβδομάδας. Ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ παρουσιάζεται ως το φαβορί αλλά δεν «παίζει» μόνος του. Υπάρχουν άλλες τουλάχιστον 1-2 περιπτώσεις που αξιολογήθηκαν και πληρούν τα κριτήρια που έχει θέσει η διοίκηση και είναι σε επαφές μαζί τους. Χρονοδιάγραμμα δεν υπάρχει, ωστόσο πρόθεση της διοίκησης είναι να κλείσει έγκαιρα το συγκεκριμένο ζήτημα, ώστε ο άνθρωπος που θα αναλάβει τον ρόλο αυτό να συνεργαστεί με τον προπονητή στο κεφάλαιο μετεγγραφές και όχι μόνο.

Παράλληλα με την αναζήτηση του εκλεκτού για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, οι διοικούντες την Ομόνοια έδωσαν έμφαση και στην επέκταση του συμβολαίου του Δημήτρη Χριστοφή. Παρόλο που ο σύλλογος της Λευκωσίας έχει το δικαίωμα ανανέωσης της συνεργασίας της με τον διεθνή άσο για ακόμη ένα χρόνο (με την επιστροφή του υπέγραψε για 2+1 χρόνια), υπάρχει η επιθυμία για να «δέσει» τον 28χρονο άσο για αρκετά χρόνια.

Οι συζητήσεις αν και ακόμη είναι σε πρώιμο στάδιο, υπάρχει καλή διάθεση και από τις δυο πλευρές για να δώσουν τα χέρια. Αυτό που τονίζουν στην Ομόνοια είναι ότι, όλα θα γίνουν στην ώρα τους και εκφράζουν την πίστη πως ο Χριστοφή θα συνεχίσει στην ομάδα τους για αρκετά χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ