aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΧριστοφή - Καμπρέρα και διαιτησία (video)

Χριστοφή – Καμπρέρα και διαιτησία (video)

Το πρόσωπο του ντέρμπι της Ομόνοιας με την Ανόρθωση, η φάση  που έκρινε το παιχνίδι και η πολύ καλή διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου.

ΧΡΙΣΤΟΦΗ: Άλλη μια μεστή εμφάνιση από τον διεθνή άσο. Έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ που πέτυχε με εξαιρετικό τρόπο ο Ντέρμπισαϊρ και «σκότωσε» το παιχνίδι με το δικό του γκολ, κάνοντας το 2-0. Με την ταχύτητά του ο Χριστοφή ταλαιπώρησε την άμυνα της Ανόρθωσης. Έφθασε τα 7 γκολ και τις 10 ασίστ στο πρωτάθλημα.

Η ΦΑΣΗ: Στο 70ό λεπτό η Ανόρθωση έχασε μια τεράστια ευκαιρία με τον Καμπρέρα για να ισοφαρίσει, όμως ο Βύντρα με κεφαλιά και τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού απομάκρυνε και διατηρήθηκε το 1-0 για την Ομόνοια. Μια σημαντική φάση, τη στιγμή μάλιστα που τέσσερα λεπτά αργότερα η Ομόνοια πέτυχε και δεύτερο γκολ.

ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ: Πολύ καλή η διαιτησία του διεθνούς διαιτητή Βασίλη Δημητρίου. Δεν υπήρξε και δύσκολη φάση για τον διαιτητή, ωστόσο σε όλες τις αποφάσεις του ήταν σωστός. Και οι έξι κίτρινες που έβγαλε από το τσεπάκι του ήταν ορθές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ