aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΧριστοφή: «Αν βοηθούσε λίγο η τύχη, λίγο η διαιτησία...»

Χριστοφή: «Αν βοηθούσε λίγο η τύχη, λίγο η διαιτησία…»

Στην κάμερα της PrimeTel μίλησε ο Δημήτρης Χριστοφή μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ (2-2). Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας που σκόραρε το πρώτο γκολ για λογαριασμό της ομάδας του αναφέρθηκε στην προσωπική του επίδοση αλλά και στο ματς με τους κιτρινοπράσινους.

Για το αποτέλεσμα: ««Δείξαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσαμε στην Αρένα, Μας πικραίνει η ισοπαλία διότι αξίζαμε τη νίκη».

Για το γκολ που πέτυχε: «Έχει καιρό που επέστρεψα, περίμενα την ευκαιρία μου, νομίζω τα πήγα καλά, συνεχίζουμε. Ελπίζω να έρθουν αρκετά γκολ στην συνέχεια και θα δίνω τα πάντα για την ομάδα μου».

Τι άλλαξε στην ομάδα: «Δεν είναι κάτι τυχαία τα γκολ που σημειώσαμε, σήμερα σκόραρα εγώ, άλλες φορές άλλοι και ευχόμαστε να έρθουν πολλά γκολ για την Ομόνοια στη συνέχεια.»

Για τον κόσμο: «Γενικά ο κόσμος της Ομόνοιας έδειξε και στο παρελθόν τι μπορεί να κάνει. Δείξαμε ότι μεγαλώνουμε σιγά σιγά. Καθρέφτης είναι το γήπεδο, δείξαμε καλά στοιχεία. Αν βοηθούσε λίγο η τύχη, λίγο η διαιτησία…».

Για τον στόχο της Ομόνοιας: «Να είμαστε ειλικρινείς. Καθρέφτης είναι το γήπεδο. Δείξαμε καλά στοιχεία αλλά δεν μπορούμε να πούμε από τώρα ότι πάμε στο πρωτάθλημα για το κάτι παραπάνω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ