aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Χ»ρήσιμη φιλική ισοπαλία της Ομόνοιας με την ΕΝΠ (video & pics)

«Χ»ρήσιμη φιλική ισοπαλία της Ομόνοιας με την ΕΝΠ (video & pics)

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι της Ομόνοιας με το Παραλίμνι στο «Ηλίας Πούλλος». Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δόθηκε η ευκαιρία στους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν και το οποίο προσφέρθηκε στον Γιάννη Αναστασίου για να βγάλει πολλά συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών που χρησιμοποίησε.

Ο Ελλαδίτης προπονητής έδωσε την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής, ειδικά το τελευταίο διάστημα, να αγωνιστούν, ενώ χρησιμοποίησε και αρκετούς νεαρούς από την Ακαδημία του Συλλόγου σε μια προσπάθεια να εξάγει συμπεράσματα αν μπορεί να τους υπολογίζει για τη νέα περίοδο. Δεν αγωνίστηκαν οι διεθνείς Παναγή, Κούσουλος, Τζιωνή, Κολοβός και Μαυρίας, καθώς επίσης και οι τραυματίες Χριστοφή, Κατελάρη, Ζίβετς, Πρτσε και Λόρα.

Το Παραλίμνι προηγήθηκε με αυτογκόλ του Αντωνίου και η Ομόνοια ισοφάρισε με τον Κακουλλή, ο οποίος είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή.

Σκόρερ: 74′ Α. Κακουλλή / 54′ αυτ. Αντωνίου

Ομόνοια (Γιάννης Αναστασίου): Μεχίας (46′ Αντωνίου), Βύντρα (75′ Γαβριήλ), Γκαφούρ, Μότα, Μανρίκε (64′ Φώτη), Σοάρες, Λόε (53′ Λοϊζου), Χαραλάμπους (64′ Κακουλλής), Ατζαγκούν, Μόντες (53′ Εντρένα), Νταρμπισάιαρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ