aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Χρηματοδοτήσαμε με μετρητά την Ομόνοια για να περάσει τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ»!

«Χρηματοδοτήσαμε με μετρητά την Ομόνοια για να περάσει τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ»!

Καλεσμένος στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» στον ACTIVE 107.4 & 102.5 ήταν ο Πρόεδρος του ΓΣΠ, Δώρος Ιωαννίδης, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις που αφορούν την «κόντρα» ανάμεσα σε ΓΣΠ και Ομόνοια.

Όπως ανέφερε ο κ. Ιωαννίδης, ο ίδιος ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από τη δήλωση που έγινε από πλευράς πρασίνων περί διαφορετικών χρεώσεων σε ομάδες. Εξέφρασε την άποψη πως η Ομόνοια άφησε να εννοηθεί ότι πρόκειται για τον ΑΠΟΕΛ, αφού δεν βγήκε κάποιος να το διαψεύσει. Ξεκαθάρισε πως ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια έχουν την ίδια συμφωνία, ενώ τόνισε πως μόνο ο Ολυμπιακός έχει διαφοροποιημένη συμφωνία με λιγότερα έσοδα και έξοδα, από όταν άρχισε τη λειτουργία του το ΓΣΠ.

Διαβάστε επίσης: Δ. Ιωαννίδης: «Η Ομόνοια μας απάντησε με υβριστική επιστολή»

Στη συνέχεια σχολίασε το γεγονός πως ουδέποτε υπήρχε πρόβλημα ανάμεσα σε ΓΣΠ και Ομόνοια, ενώ προχώρησε και στην αποκάλυψη πως ο ΓΣΠ χρηματοδότησε με μετρητά τους πράσινους στο παρελθόν, ώστε να περάσουν τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ.

Όσα δήλωσε ο Δώρος Ιωαννίδης:

Ποίες είναι οι απαιτήσεις της Ομόνοιας; «Δεν έχει συζητήσει μαζί μου. Μέσες – άκρες με τον κ. Μιτσίδη και τον κ. Κωνσταντινίδη μόνο, ότι θέλει να έχει τη διαχείριση της καντίνας και κάτι τέτοια πράγματα. Δεν προχώρησαν οι συζητήσεις, ήταν προϋπόθεση για οποιαδήποτε συζήτηση να εξοφληθούν τα χρέη».

Για τη δήλωση περί διαφορετικών χρεώσεων: «Έχουν κάνει μια δήλωση ότι το ΓΣΠ έκανε ξεχωριστή συμφωνία με χαμηλότερες τιμές με κάποια ομάδα. Ασφαλώς κάποιος που ακούει θα καταλάβει ότι εννοούν τον ΑΠΟΕΛ. Δεν ήρθαν να διαψεύσουν και να πουν δεν εννοούμε τον ΑΠΟΕΛ αλλά τον Ολυμπιακό. Άφησαν να αιωρείται στην ατμόσφαιρα ότι αφορά τον ΑΠΟΕΛ. Σας λέω ότι οποιαδήποτε συμφωνία γίνει με τον ΑΠΟΕΛ την κάνουμε και με την Ομόνοια. Ούτε σεντ πάνω ούτε σεντ κάτω. Όταν έγιναν οι συμφωνίες μετ τα τρία Σωματεία της Λευκωσίας, είχε διαφοροποιηθεί η συμφωνία (είναι η ίδια που έχει δοθεί και τώρα στον Ολυμπιακό) με λιγότερα έσοδα και λιγότερα έξοδα. Για να το πούμε απλά, λιγότερα boxes ενοικιάζει ο Ολυμπιακός, λιγότερες κερκίδες, λιγότερα έξοδα καθαρισμού των κερκίδων, λιγότερους φύλακες. Για αυτό ενοικιάζει λιγότερα. Εξού και η διαφοροποιημένη συμφωνία που έγινε όταν άρχισε τη λειτουργιά του το ΓΣΠ. Αυτό ενοχλεί».

Θα γίνει προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα; «Εγώ δεν έχω να κάνω τίποτε. Υπάρχει ο Γενικός Διευθυντής του ΓΣΠ, ο οποίος μιλά μαζί τους καθημερινά και ο Γενικός Γραμματέας που έχει την ευθύνη. Δεν μπορεί όμως κάθε φορά που κάποιος είναι υπόλογος να έρχεται σε αυτή τη σύγκρουση ότι θέλει να φύγει από το ΓΣΠ. Να φύγει, θέλει να παίζει αλλού; Ας πάει να παίζει. Δεν είναι θέμα δικό μας που θέλει να παίζει η Ομόνοια. Εμείς ένα θέμα έχουμε μόνο. Ότι κύριοι οφείλεται αυτά τα λεφτά. Θέλετε να υπογράψουμε νέα συμφωνία; Πληρώστε αυτά τα λεφτά και ελάτε να συζητήσουμε. Όχι μόνοι σας, ελάτε μαζί με τον ΑΠΟΕΛ, για ίδια συμφωνία συζητούμε. Ο κ. Μιτσίδης την ημέρα που θα συμφωνούσε με τον Ολυμπιακό, κάλεσε και Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ. Ήρθαν οι δύο, εκτός της Ομόνοιας.

Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι ότι ο ΓΣΠ δεν έχει πρόβλημα με κανένα από τα τρία Σωματεία εφόσον τηρούνται οι συμφωνίες. Δεν ξεχωρίζουμε Σωματεία και δεν υπάρχει διαφοροποίηση. Ρωτήστε όλους τους πρόεδρους που πέρασαν από την Ομόνοια, για αυτό διαχωρίζω Σωματείο με εταιρία. Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα με κανένα, πάρτε τηλέφωνο τον κ. Σεραφείμ και ρωτήστε τον ‘’Ο ΓΣΠ όταν είχατε πρόβλημα με τα κριτήρια σας βοήθησε ή όχι;’’ Χρηματοδοτήσαμε με μετρητά την Ομόνοια για να περάσει τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ. Πάρτε τηλέφωνο τον κ. Σεραφείμ να επιβεβαιώσει»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ