aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΧουβαρντάς ο Τζον Κάρβερ

Χουβαρντάς ο Τζον Κάρβερ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δεύτερη και τελευταία μέρα του διήμερου ρεπό η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Χουβαρντάς ο Κάρβερ, θέλησε να επιβραβεύσει τους ποδοσφαιριστές του για τη σκληρή δουλειά και αφοσίωσή τους στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών. Από αύριο όμως, οι πράσινοι θα φουλάρουν για το ματς με την Ανόρθωση.

Εκεί που ο Άγγλος τεχνικός θα αναμένει οι ποδοσφαιριστές του να δείξουν κι αυτοί εκτίμηση, να παίξουν καλή μπάλα και να επαναφέρουν την ομάδα στις επιτυχίες. Θα αναμένει μέχρι και την Τετάρτη την επιστροφή των διεθνών, ώστε να ετοιμάσει το πλάνο του και να δουλέψει στην τακτική που θα ακολουθήσει η Ομόνοια, για να φθάσει στην πρώτη της νίκη σε ντέρμπι.

Εξάλλου, η διοίκηση ανακοίνωσε την έναρξη της εκστρατείας εγγραφής νέων μελών στο μητρώο του συλλόγου. Εντός της προσεχούς εβδομάδας θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες και πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος. Με αυτή την ενέργεια, το Δ.Σ. παραμένει πιστό στην προεκλογική του εξαγγελία, ικανοποιώντας το λαϊκό αίσθημα, αφού ήταν κάτι που ζητούσε ο κόσμος, ενώ προσδοκεί και σε οικονομικά οφέλη από την εισφορά των μελών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ