aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΧούμποτσαν: «Προφανώς πληρώ τις απαιτήσεις των Κυπρίων»

Χούμποτσαν: «Προφανώς πληρώ τις απαιτήσεις των Κυπρίων»

Στο γεγονός ότι αν και στην ηλικία των 35 χρόνων διανύει με πλήρη σεζόν με 20 συμμετοχές, στάθηκε ο Τόμας Χούμποτσαν σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της Ομοσπονδίας της Σλοβακίας, ενόψει του αποψινού (24/03) αγώνα με αντίπαλο την Εθνική της χώρας μας. Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας τόνισε με χαμόγελο πως προφανώς, για να έχει τόσο χρόνο συμμετοχής, πληροί τις απαιτήσεις των Κυπρίων…

Όσα δήλωσε ο Τόμας Χούμποτσαν:

Ο προπονητής της Σλοβακίας χαρακτήρισε τους Κύπριους ως γρήγορους, δυναμικούς, εξειδικευμένους ποδοσφαιριστές και ο Χούμποτσαν επ’ αυτού είπε: «Η κυπριακή εθνική ομάδα είναι επί του παρόντος ένα μείγμα από έμπειρους και νέους παίκτες, οι νεοεισερχόμενοι βρίσκονται στην κορυφή, οι συμπαίκτες μου από την Ομόνοια ανήκουν επίσης σε αυτό το γκρουπ. Ναι, τα χαρακτηριστικά που είπε ο προπονητής μας είναι ακριβή, οι Κύπριοι είναι ακριβώς έτσι, οι περισσότεροι από αυτούς είναι αρκετά ισχυροί».

Για το επίπεδο των ξένων που αγωνίζονται στην Κύπρο: «Οι ξένοι άρχισαν να έρχονται εδώ σε μεγαλύτερο βαθμό τα τελευταία χρόνια, αλλά όχι πλέον για να κλείσουν την καριέρα τους, έρχονται και πολλοί με υψηλό επίπεδο ποιότητας. Η παρουσία τους προϋποθέτει την αύξηση της απόδοσης των εγχώριων παικτών και αποκτάνε δυναμική. Αισθάνονται την επιθυμία να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί. Δεν θα είναι ένας εύκολος αγώνας για εμάς, πρέπει να βάλουμε το ρυθμό σε αυτό, να παίξουμε το ποδόσφαιρο και να επιδιώξουμε τον στόχο μας».

Για το πως αισθάνεται που είναι 35 χρόνων και πως το αντιλαμβάνονται αυτό στην Κύπρο: «Θα πω για τον εαυτό μου, ότι ακόμη και στην ηλικία μου νιώθω καλά. Παρεμπιπτόντως, από την αρχή αυτής της δύσκολης σεζόν, είχα 20 αγώνες, τους τελευταίους πέντε με πλήρη χρόνο συμμετοχής. Έτσι προφανώς πληρώ τις απαιτήσεις των Κυπρίων (σ.σ. χαμόγελα)».

Για την εκτίμησή του και αν η Σλοβακία είναι φαβορί: «Δεν μου αρέσει αυτό, να μιλάμε για φαβορί. Είμαστε καλύτεροι στα χαρτιά, αλλά η ποδοσφαιρική αλήθεια είναι στο γήπεδο. Είναι δύσκολο να κερδίσεις, αλλά όλοι το πιστεύουν σήμερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ