aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΧούμποτσαν: «Όλοι θέλουμε ομίλους, σκεφτόμαστε ακόμη το πέναλτι, υπάρχει πείσμα»

Χούμποτσαν: «Όλοι θέλουμε ομίλους, σκεφτόμαστε ακόμη το πέναλτι, υπάρχει πείσμα»

Ο Τόμας Χούμποτσαν, εκπροσώπησε τους παίκτες της Ομόνοιας στη συνέντευξη Τύπου του Χένινγκ Μπεργκ και μίλησε για τον αυριανό επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και ανέφερε ότι τα δύο κρούσματα κορωνοϊού δεν επηρεάζουν την ομάδα του.

Οι δηλώσεις του: «Δεν επηρεαστήκαμε γιατί το παιχνίδι είναι πολύ μεγάλο για μας και είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε. Αντιμετωπίζουμε αυτή την κατάσταση, όμως είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Θέλουμε να πάμε καλύτερα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και πιο αποτελεσματικοί. Είμαστε 0-2, όμως όλοι θέλουμε να παίξουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Αν πείσμωσε τους παίκτες ο τρόπος που δέχθηκαν την ήττα με το πέναλτι που δεν ήταν: «Ναι, είναι κάτι που σκεφτόμαστε όλοι γι’ αυτό και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ