aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΧούμποτσαν-Νέμετς: Τετ α τετ το Σάββατο και μετά μαζί για το τελευταίο «αντίο»

Χούμποτσαν-Νέμετς: Τετ α τετ το Σάββατο και μετά μαζί για το τελευταίο «αντίο»

Τον περασμένο Φεβρουάριο τρία βασικά στελέχη της Εθνικής Σλοβακίας ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα. Ανάμεσα σε αυτούς και δύο… δικοί μας, οι Τομάς Χούμποτσαν (Ομόνοια) και Άνταμ Νέμετς (Πάφος FC), ενώ ο τρίτος της παρέας είναι ο πρώην άσος της Λίβερπουλ Μάρτιν Σκρτελ.

Και των τριών τα ονόματα συμπεριλήφθηκαν στο προσκλητήριο του Ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής ομάδας της χώρας τους Πάβελ Χαπάλ, που αφορά τους αγώνες με Ουαλία (επίσημο) και Παραγουάη (φιλικό), όμως θα ενσωματωθούν στην αποστολή της ομάδας τους μετά το ματς με την Ουαλία στην Τρνάβα  (10 Οκτωβρίου) και λάβουν μέρος μόνο στο φιλικό με την Παραγουάη στη Μπρατισλάβα (13 Οκτωβρίου).

Θα είναι ένας αγώνας, ο τελευταίος τους με το εθνόσημο, κατά τον οποίο θα τιμηθούν για την προσφορά τους στην Εθνική Σλοβακίας τα τελευταία χρόνια. Θυμίζουμε ότι Τομάς Χούμποτσαν και Άνταμ Νέμετς θα βρεθούν αντιμέτωποι το ερχόμενο Σάββατο στο «Στέλιος Κυριακίδης», στον αγώνα μεταξύ Πάφος FC και Ομόνοιας, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ