aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΧουάν Αλμπίν το νέο «δεκάρι» της Ομόνοιας! (vid)

Χουάν Αλμπίν το νέο «δεκάρι» της Ομόνοιας! (vid)

Ο Χουάν Αλμπίν είναι ο εκλεκτός του Άνχελ Γκόμεθ για να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής της Ομόνοιας.

Με τον ποδοσφαιριστή υπάρχουν προχωρημένες επαφές και εκτός απρόοπτου θα έρθει στην Κύπρο τις επόμενες μέρες για ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Διαβάστε επίσης: Η αναμονή για τον Μότα και ο λόγος της επιμονής

Ο Ουρουγουανός άσος είναι 31 χρονών, αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται στην θέση του «δεκαριού» ενώ μπορεί να προσφέρει λύσεις και στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με σπουδαίο βιογραφικό και πολυετή θητεία στην Ισπανία. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε στην Χετάφε και την Εσπανιόλ.

Ο Αλμπίν είναι κάτοχος Ισπανικού διαβατηρίου, αφού αγωνίστηκε στην Λα Λίγκα εφτά σεζόν συνολικά, πέντε στην Χετάφε (116 συμμετοχές) και δύο στην Εσπανιόλ (13 συμμετοχές).

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Παίρνει την κατάσταση στα χέρια του ο Ολίβα

Επιπρόσθετα αγωνίσθηκε στην Ρουμανία με τα χρώματα της Πετρολούλ Πλοέστι και τα τελευταία χρόνια στο Μεξικό με τη φανέλα της Βέρα Κρουζ με την οποία κατέγραψε συνολικά 58 συμμετοχές και σκόραρε 12 γκολ. Την φετινή χρόνια άρχισε την σεζόν στην Διναμό Βουκουρεστίου και μετά επέστρεψε ξανά στην Βέρα Κρούζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ