aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Χωρίς υπογραφές, δεν είναι σωστό…»

«Χωρίς υπογραφές, δεν είναι σωστό…»

Ευχαριστημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ομόνοιας, Ιβάιλο Πέτεφ, για τη νίκη της ομάδας του επί της Αλκής (3-0).

«Για αυτό δεν πανηγύρισα…»

Αναλυτικά: «Καλησπέρα, καλή χρονιά σε όλους, εύχομαι υγεία, χαρά, ευτυχία και ότι επιθυμείτε να γίνει πραγματικότητα. Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερο σκορ, αντιμετωπίζαμε μια πολύ καλή ομάδα. Στο β’ μέρος δεν ήταν τόσο πολύ για τους οπαδούς, μετά που μείναμε με δέκα παίκτες δείξαμε χαρακτήρα και αυτό μου άρεσε πάρα πολύ. Μετά από μια εξαιρετική κομπίνα κάναμε το 3-0. Παίξαμε το παιχνίδι με σύνεση και ήμασταν πολύ καλοί τακτικά και ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μου. Καλή συνέχεια στην Αλκή. Ακόμη είναι γρήγορα να εμπεδώσει την φιλοσοφία μου η ομάδα, σημαντικό είναι ότι είχαμε αντίδραση. Ευχαριστώ τους οπαδούς μας και τους θέλουμε δίπλα μας. Σίγουρα μπορούμε να δείξουμε σε μεγαλύτερη διάρκεια αυτό το pressing, αλλά χρειάζεται χρόνος».

«Τριφύλλι» άνετο και ωραίο! (pics)

Για τις μετεγγραφές ανέφερε: «Ο καιρός τώρα είναι πολύ δύσκολος για μετεγγραφές, το ξέρετε καλύτερα από εμένα, για να πάρεις ένα ποδοσφαιριστή καλύτερο από αυτούς που έχουμε είναι δύσκολο. Θα κάνω ότι μπορώ για να γίνουμε καλύτεροι. Όταν κάνω την ομάδα εγώ τότε θα υποσχεθώ ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, τώρα σημασία έχει να δίνουν όλοι το εκατό τοις εκατό των δυνάμεών τους. Όταν πάρουμε κάποιο ποδοσφαιριστή θα το ξέρετε όλοι. Υπάρχουν κάποιες λύσεις αλλά δεν είναι σωστό να πούμε κάτι όσο δεν έχουν μπει οι υπογραφές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ