aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΧωρίς έναν η... πράσινη αποστολή!

Χωρίς έναν η… πράσινη αποστολή!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ομόνοιας ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ ο οποίος θα αρχίσει στις 19:00. Άλεξ Σοάρες, Ραφαέλ Λόπες και Γουίλιαμ Σοάρες, ήταν το μεγάλο ερωτηματικό σχετικά με τη συμπερίληψή τους στην αποστολή, ωστόσο και οι τρεις θα ανέβουν στο λεωφορείο που θα μεταφέρει την Ομόνοια στο γήπεδο.

Η χρησιμοποίηση στην ενδεκάδα και των τριών ή κάποιων από αυτών, εναπόκειται στον Πάμπο Χριστοδούλου. Από εκεί και πέρα, έμεινε εκτός αποστολής ο Βάσκος κεντρικός αμυντικός Εκίθα Μπόρχα, ο οποίος στην τελευταία προπόνηση ένιωσε μικροενοχλήσεις και προληπτικά δεν επιλέχθηκε από τον Πάμπο Χριστοδούλου. Κατά τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά.

Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Πιτ Φελτχούιζεν, Κωνστατίνο Παναγή, Αντρέα Χριστοδούλου, Ρενάτο Μαργκάσα, Μαμαντού Καντέ, Μάριο Δημητρίου, Ανδρέα Παναγιώτου, Zαΐλσον Aραούζο, Φαμπρίσιο Σίλβα, Ανδρέα Φραγκέσκου, Γουίλιαμ Σοάρες, Φάνο Κατελάρη, Άλεξ Σοάρες, Νικάντρο Μπρέεφελντ, Χέντβιχες Μαντούρο, Ρουμπενίλσον Κανού, Δημήτρη Χριστοφή, Στεφάν Αζίζ, Ζαρκίνιο Αντόνια, Λεάντρο Γκονσάλες, Ανδρέα Κατσαντώνη, Ραφαέλ Λόπες, Ματ Νταρμπισάιαρ.

Πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια ΕΔΩ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ