aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΧοράσκα: «Να γίνω βασικός, για να γράφονται αυτά για τον Φαμπιάνο σημαίνει…»

Χοράσκα: «Να γίνω βασικός, για να γράφονται αυτά για τον Φαμπιάνο σημαίνει…»

Ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Κάσπερ Χοράτσκα, μίλησε σε πολωνική ιστοσελίδα για τη νέα πρόκληση της καριέρας του. Ήδη αισθάνεται δικαιωμένος που πήρε την απόφαση, ενώ μίλησε για τον ανταγωνισμό και εκθείασε τον Φαμπιάνο. Ωστόσο, τόνισε ότι στόχος του είναι να καθιερωθεί ως ο βασικός τερματοφύλακας των πρασίνων.

Στην αρχή κλήθηκε να σχολιάσει την απόφασή του να απαντήσει θετικά στην Ομόνοια:

«Δεν θα πω ότι πριν από τη μετεγγραφή ήμουν σίγουρος για το τι θα έβρισκα. Η απόφαση μετακίνησης έπρεπε να ληφθεί μέσα σε λίγες ώρες λόγω του κλεισίματος του παράθυρου μετεγγραφών στην Κύπρο. Ωστόσο, μετά από μια εβδομάδα, μπορώ συνειδητά να πω ότι θα είναι ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα μου».

Ποιες είναι οι προσδοκίες σας μετά από αυτήν τη μετεγγραφή; Ο ανταγωνισμός στην εστία φαίνεται πολύ σκληρός…

«Το πλάνο του συλλόγου είναι να γνωρίσω το πρωτάθλημα και τους παίκτες τους πρώτους έξι μήνες και να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερες πτυχές του τερματοφύλακα. Αυτή τη στιγμή ο κύριος τερματοφύλακας είναι ο Βραζιλιάνος Φαμπιάνο, ο οποίος στο παρελθόν έπαιζε για την Πόρτο και τη Φενέρμπατσε, ενώ οι άλλοι δύο τερματοφύλακες με τους οποίους ανταγωνίζομαι για μια θέση στον πάγκο είναι διεθνείς της Κύπρου. Ωστόσο, γνωρίζω τις επιλογές μου και ξέρω ότι μπορώ να κάνω πολλά, συμπεριλαμβανομένης της μάχης για να είμαι νούμερο ένα στο τέρμα της Ομόνοια. Ας ελπίσουμε από την επόμενη σεζόν».

Σύμφωνα με αναφορές από τα κυπριακά Μέσα ενημέρωσης, ο Φάμπιανο στοχεύεται από τον Ολυμπιακό Πειραιά και έχει προσφορές από την Μπουντεσλίγκα. Μπορείτε να μας πείτε κάτι για αυτό;

«Το γεγονός ότι υπάρχουν προσφορές από τέτοια κλαμπ αποδεικνύει μόνο το επίπεδο που δείχνει αυτή τη σεζόν. Ωστόσο, επικεντρώνομαι στη στάση μου και τι μπορώ να προτείνω στο συγκρότημα. Εάν το προσωπικό αποφασίσει ότι αξίζω το παιχνίδι, θα έχω αυτήν την ευκαιρία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ