aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΧένινγκ Μπεργκ, η «λύση» στα… προβλήματα της Ομόνοιας

Χένινγκ Μπεργκ, η «λύση» στα… προβλήματα της Ομόνοιας

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Άλλος στη θέση του θα αντιδρούσε ή θα έριχνε «σπόντες» στις συνεντεύξεις Τύπου μετά τους αγώνες ή  ακόμη θα έβγαζε προς τα έξω την εγωιστικότατα που έχουν κάποιοι προπονητές. Αυτός προτίμησε την άλλη, οδό… Απλός, λιτός, χιουμοριστικός και πάνω απ’ όλα ποδοσφαιρικά πολιτισμένος, ο Χένινγκ Μπεργκ δίνει άλλη αίγλη στη φετινή πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί η Ομόνοια, η οποία έχει ξεκάθαρα τη δική του υπογραφή.

«Οι φίλαθλοι μας συμμετέχουν, θέλουν να κάνω αλλαγές και αυτό είναι καλό. Μου αρέσει που νοιάζονται για την ομάδα και έχουν άποψη. Αλλά θα κάνω αλλαγές όταν πιστεύω πως είναι καλό για την ομάδα και όταν είναι σωστό να γίνουν. Σκέφτομαι το παιχνίδι που παίζουμε, αλλά στο πίσω μέρος το μυαλό μου έχω και το επόμενο και το μεθεπόμενο. Συνεπώς δεν είναι μόνο ότι βλέπω εκείνη τη δεδομένη στιγμή που θα με κάνει να αποφασίσω πότε θα κάνω τις αλλαγές», ήταν το σχόλιο του Νορβηγού τεχνικού όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη κριτική που δέχεται από τους φίλους της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Σκοράρει στο ημίχρονο… κερδίζει!

Ο Μπεργκ όμως, δέχθηκε την κριτική που ασκείται από τους οπαδούς των πρασίνων και προσπάθησε να εξηγήσει με πολιτισμένο τρόπο το πώς σκέφτεται και τους λόγους που δεν χρησιμοποιεί όλες τις αλλαγές που έχει στα χέρια του. Την ίδια ώρα όμως εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον τρόπο που λειτουργούν, καθώς όπως τόνισε του αρέσει που οι οπαδοί της ομάδας του είναι τόσο παθιασμένοι.

«Είναι καλό ότι νοιάζονται, μου αρέσει γιατί υπάρχουν πολλά συναισθήματα και θέλω οι άνθρωποι να νοιάζονται και να είναι παθιασμένοι με την Ομόνοια!», κατέληξε ο Μπεργκ και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

Κακά τα ψέματα, ο Χένινγκ Μπεργκ μοιάζει για την ώρα ιδανικός για τη καρέκλα του προπονητή των πρασίνων. Και αυτό γιατί διαχειρίζεται με εκπληκτικό τρόπο την θέση του προπονητή μίας ομάδας όπως η Ομόνοια, έχοντας επίγνωση της κατάστασης και της πίεσης που έχει μία μεγάλη ομάδα όταν μείνει μακριά από τίτλους και επιτυχίες για αρκετές σεζόν.

Αν θα είναι επιτυχημένος θα φανεί στην πορεία, αλλά μέχρι στιγμής κέρδισε την εμπιστοσύνη αλλά και το δικαίωμα να κάνει όσες αλλαγές θέλει, φθάνει η ομάδα του να κερδίζει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ