aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΧατζίδου-Σοϊλέδης: Θα εντυπωσιαστείτε από το εσωτερικό του σπιτιού τους

Χατζίδου-Σοϊλέδης: Θα εντυπωσιαστείτε από το εσωτερικό του σπιτιού τους

Η Ελένη Χατζίδου και ο Άρης Σοϊλέδης αποτελούν αναμφίβολα ένα από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η ιστοσελίδα sdna.gr κάνει αναφορά στο σπίτι των δύο στην Κύπρο.

Αναλυτικά: «Τα δημόσια τρυφερά τους τετ-α-τετ και oι φωτογραφίες τους στα social media μαρτυρούν πως ο έρωτάς τους έχει όλες τις προοπτικές να οδηγηθεί μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πρόσφατα, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μετακόμισε στην Κύπρο, μετά τη μεταγραφή του στην Ομόνοια, με την τραγουδίστρια να είναι με μια βαλίτσα στο χέρι προκειμένου να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί.

«Πηγαινοέρχομαι συνέχεια στην Κύπρο για να είμαι κοντά του. Ευτυχώς η απόσταση είναι μικρή και κάνω πολλές live εμφανίσεις στο νησί. Εμένα δεν μου έχει ξανατύχει να κάνω σχέση από απόσταση, αλλά στη δική μας περίπτωση υπάρχει πολλή αγάπη και συνεννόηση. Μακάρι σε βάθος χρόνου να μην μας κουράσει αυτό το πήγαινε-έλα. Το χέρι μου στην φωτιά δεν το βάζω για τίποτα στη ζωή μου» είχε πει χαρακτηριστικά στον Οδυσσέα Μητσόπουλο και την «ΑΓΟΡΑ» πριν από λίγο καιρό.

Οι δυο τους έχουν βρει την ερωτική τους φωλιά στη Μεγαλόνησο και μάλιστα ο Άρης Σοϊλέδης, ανέβασε μια φωτογραφία και έδειξε στους διαδικτυακούς του φίλους μέρος του εσωτερικού της. Όπως θα διαπιστώσετε, η διακόσμηση είναι ιδιαίτερα κομψή γι’ αυτό και απέσπασε τα πιο θερμά σχόλια.

Brunch time ? ☺️

A photo posted by Soiledis Aris (@soiledis11) on

Coffee time ? #dayoff #tranquille #home #cyprus

A photo posted by Soiledis Aris (@soiledis11) on

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ