aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΧαρούμενος ο Γκόμες: «Ήταν υπέροχα. Θα ήταν δύσκολο αν…»

Χαρούμενος ο Γκόμες: «Ήταν υπέροχα. Θα ήταν δύσκολο αν…»

Στην μεικτή ζώνη μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Βίτορ Γκόμες, μετά τη νίκη των πρασίνων επί της Ανόρθωσης (1-0), ο οποίος ήταν φανερά χαρούμενος για την απόδοση της ομάδας του όπως επίσης και για το -1 από την κορυφή.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για τη νίκη επί της Ανόρθωσης: «Ήταν υπέροχα. Το αξίζαμε να κερδίσουμε. Δεν είχαμε πίεση, ξέρουμε πως κάνουμε καλή δουλειά. Με τον Απόλλωνα κάναμε καλό παιχνίδια αλλά δυστυχώς ηττηθήκαμε, όπως επίσης και με την Πάφο. Σήμερα σκοράραμε και πήραμε τη νίκη. Αυτό είναι όλο».

Για την ψυχολογία: «Είναι σημαντικό να είμαστε στα ψηλά. Αν δεν κερδίζαμε, θα ήταν πολύ δύσκολο να είμαστε στις πιο πάνω θέσεις. Με αυτή τη νίκη είμαστε στο -1 και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, να κερδίσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την δική του επίδοση: «Δουλεύω καθημερινά για να είμαι σε ψηλό επίπεδο. Να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει τα παιχνίδια. Αυτό που βγάζω στο γήπεδο είναι η δουλειά που κάνω στις προπονήσεις. Με αυτό τον τρόπο βελτιώνομαι και βελτιώνονται και οι συμπαίκτες μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ