aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΧαρίτου στο «Goal»: «Περιμένουμε να νικήσει η Ομόνοια»

Χαρίτου στο «Goal»: «Περιμένουμε να νικήσει η Ομόνοια»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ: ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ
Οι παλαίμαχοι στης Ομόνοιας Ανδρέας Χαρίτου, Νίκος Πατίκκης, Κούλλης Ιακώβου και Χριστόφορος Χριστοφόρου βρίσκονται στην Ελβετία, για το αποψινό παιχνίδι της με τη Βασιλεία. Το Goal.com.cy τούς εντόπισε, τους φωτογράφισε και εξασφάλισε δηλώσεις από έναν εξ αυτών.

Ο Χαρίτου, ο παλιός τερματοφύλακας του «τριφυλλιού», μας μίλησε για την ομάδα του, την παρουσία των παλαιμάχων και τους 1.000 Ομονοιάτες που βρίσκονται στη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.

Η αρχική τοποθέτησή του: «Σίγουρα περιμένουμε να νικήσει η ομάδα μας. Σίγουρα είναι δύσκολο το παιχνίδι, αλλά πιστεύουμε στην ομάδα, πιστεύουμε ότι μπορεί να έχει καλή παρουσία και να είναι ανταγωνιστική. Στο ποδόσφαιρο μπορούν όλα να γίνουν. Είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα απόψε».

Για την παρουσία των παλιών ποδοσφαιριστών στην Ελβετία: «Είμαστε αντιπροσωπία του Συνδέσμου Παλαιμάχων της Ομόνοιας, είμαστε καλεσμένοι της Ομόνοιας, την ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δίνει να είμαστε παρόντες σε μια καλή στιγμή για την ομάδα της Ομόνοιας. Οι παλιοί ποδοσφαιριστές είμαστε πάντα δίπλα της, έχουμε μάθει να την ακολουθούμε. Έχουμε συνδέσει το όνομά μας με την ιστορία της και τον κόσμο της. Νιώθουμε περήφανοι και προνομιούχοι που έχουμε απόψε αυτή την ευκαιρία».

Για την παρουσία περίπου 1.000 οπαδών της Ομόνοιας και αν θυμάται ανάλογη παρουσία: «Πάντα ο κόσμος της Ομόνοιας την ακολουθούσε στους ευρωπαϊκούς αγώνες, συγκεκριμένα θυμάμαι στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, που έτυχε πάλι να είμαι σαν φίλαθλος, ήταν πάλι μαζική η παρουσία, αλλά και σε άλλους αγώνες. Και στη Μόσχα και στη Λευκορωσία. Πάντα ο κόσμος της Ομόνοιας την ακολουθά, αν εξαιρέσουμε την περσινή χρονιά που είχαμε την πανδημία και δεν μπορούσε να την ακολουθήσει. Φέτος είναι ευκαιρία να το κάνει και το κάνει».

Fonbet xorigos

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ