aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΧαρίτου για Κυριακίδη: «Τον καταλαβαίνω. Εγώ το '83 με το ζόρι κρατήθηκα…»

Χαρίτου για Κυριακίδη: «Τον καταλαβαίνω. Εγώ το ’83 με το ζόρι κρατήθηκα…»

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ομόνοιας Άντρος Χαρίτου, με αφορμή το ντεμπούτο του Χαράλαμπου Κυριακίδη στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, θυμήθηκε τον εαυτό του στο μακρινό 1983, όταν και αυτός πήρε το «βάπτισμα του πυρός» σε ένα κρίσιμο ματς.

Ως καλεσμένος στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα» στη Cytavision, είπε για τον νεαρό πορτιέρε: Μπορώ αισθανθώ πως νιώθει και να τον καταλάβω. Κάτι ανάλογο έζησα κι εγώ το 83′, ήταν το πρώτο μου κρίσιμο παιχνίδι πάλι με την Ανόρθωση. Με το ζόρι κρατήθηκα να πω ότι φοβάμαι. Μπορώ να αισθανθώ πως ένιωθε κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Με ρωτούσε συνεχώς ο προπονητής αν αισθάνομαι καλά και αν είμαι έτοιμος. Μετά από το ματς, έμεινα και παρακολούθησα όλες τις εκδηλώσεις προς τον νεαρό».

«Δεν μπορεί να είναι αναμενόμενη μια νίκη σε ντέρμπι. Άλλα νιώθαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε και στην πράξη ήμασταν καλύτεροι. Παρακολουθώ την Ομόνοια εντός και εκτός. Για μένα η Ομόνοια είναι ανθρώπινη λειτουργία», τόνισε για τη μεγάλη νίκη επί της Ανόρθωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ