aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΧάουαρντ: «Η Ομόνοια στο Βέλγιο θα ήταν στην πρώτη εξάδα, είδα τον Λοΐζου και τον...

Χάουαρντ: «Η Ομόνοια στο Βέλγιο θα ήταν στην πρώτη εξάδα, είδα τον Λοΐζου και τον πρότεινα στην Μπριζ»

Στην Κύπρο βρίσκεται ο πρώην προπονητής της Ομόνοιας Χενκ Χάουαρντ προκειμένουν να παρακολουθήσει από κοντά τον αυρίο αγώνα κόντρα στην επίσης πρώην ομάδα του Αντβέρπ, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο πρώην τεχνικός των πρασίνων με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ τόνισε πως η ομάδα της Λευκωσίας είναι καλή, και με ένα καλό παιχνίδι μπορεί να πάρει αποτελέσμα στην έδρα της, που είναι πολύ καλή, ενώ όπως είπε αν η Ομόνοια παίξει στο Βέλγιο θα μπορούσε να βρίσκεται στην πρώτη εξάδα.

Μίλησε επίσης για τον Λοίζο Λοίζου, τον οποίο είδε και πρότεινε στον Πρόεδρο της Μπριζ.

Όσα δήλωσε ο Χενκ Χάουαρντ:

Αρχικά: «Ήρθα στην Κύπρο για να δω το παιχνίδι της Ομονοίας με την Αντβέρπ. Ήμουν προπονητής και στις δύο ομάδες και είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για μένα.

Ήμουν στη Ομόνοια και πήρα πρωτάθλημα και κύπελο και τα πάντα που έζησα, κυρίως στο πρωτάθλημα, ήταν απίστευτα».

Η άποψη του για την Αντβέρπ: «Είναι πολύ καλή ομάδα, έχει δυο τραυματίες, οι Φίσερ και Φρέι, όμως η Ομόνοια με ένα καλό παιχνίδι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο ΓΣΠ, γιατί είναι πολύ καλή στην έδρα της. Για τον Ναιγκολάν δεν ξέρω αν θα παίξει».

Για την Ομόνοια σήμερα: «Δεν παρακολουθώ πολύ την Ομόνοια λόγω απόστασης, αλλά ξέρω ότι όλα είναι πολύ επαγγελματικά και οργανωμένα, παίρνουν τα λεφτά τους στην ώρα τους και δεν έχουν να περιμένουν τίποτα και αυτό είναι πάρα πολύ καλό. Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και αν παίξει στο Βέλγιο θα είναι μέσα στην πρώτη εξάδα».

Για τον Λοΐζου: «Τον είδα μίλησα με τον Πρόεδρο της Μπριζ και του είπα ότι είναι ένας κάλος παίκτης και αν θέλετε να τον πάρετε».

Για την Ομόνοια της εποχής του: «Ήμασταν μια οικογένεια τότε».

Η καλύτερη του στιγμή στην Ομόνοια: «Είχα πάρα πολλές καλές στιγμές, θυμάμαι όμως μια συζήτηση με τον Ράουφμαν που μου είπε ότι εκείνη τη χρονιά θα βάλει 30 γκολ και στο τέλος έβαλε 32. Ήταν ένα σούπερ επιθετικός».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ