aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΧαμός στην Ινδία λόγω... Ρομαρίκ

Χαμός στην Ινδία λόγω… Ρομαρίκ

Αν και πέρασαν σχεδόν τρεις μήνες από τότε που ο Κριστιάν Ρομαρίκ τέθηκε εκτός πλάνου στην Ομόνοια, πλέον, παύει να είναι χωρίς ποδοσφαιρική στέγη, αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Ινδίας και στην ομάδα ΝόρθIστ Γιουνάιτεντ (NorthEst United).

Οι ανακοινώσεις και τα ποστ απόκτησης του Ιβοριανού μεσοαμυντικού είναι… μέσα στα μέλια και σας τα παραθέτουμε πιο κάτω.

«Δύναμη, κυριαρχία, τεχνική, πονηρία και διορατικότητα. Η μεσαία γραμμή της ΝορθΙστ μόλις έγινε πιο ατσάλινη. Ο Ρομαρίκ, πρώην παίκτης των Σεβίλλης, Σαραγόσα και Εσπανιόλ συμφώνησε με την ομάδα. Χρησιμοποιήστε το #WelcomeRomaric για να δείξετε την αγάπη σας», αναφέρεται σε ένα από τα ποστ της ινδικής ομάδας στο Facebook

Οι Ινδοί κάνουν αναφορά για «εξαιρετική χρησιμοποίηση του αριστερού του ποδιού στο παιχνίδι του», χαρακτηρίζοντας το σαν θανατηφόρο, ενώ αποκαλύπτουν πως ο Ιβοριανός παίκτης είχε δοκιμαστεί στο παρελθόν και τώρα «Είναι εδώ για να δώσει λάμψη στο πρωτάθλημα της Ινδίας».

Πάντως, μετά την γνωστοποίηση της απόκτησης του Ρομαρίκ από την Νορθίστ, σε κάθε ποστ στο Facebook της ινδικής ομάδας, γίνεται χαμός από αποθεωτικά σχόλια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ