aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΧαμηλοί τόνοι στην Ομόνοια

Χαμηλοί τόνοι στην Ομόνοια

Στις τάξεις του κόσμου της Ομόνοιας επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός και κυρίως προσμονή για τη νέα σεζόν. Αυτό επιβεβαιώθηκε με την παρουσία του και τις εκδηλώσεις του στο φιλικό με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, η παρουσία της ομάδας, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, αποτέλεσε λόγο για να μεγαλώσει αυτός ο ενθουσιασμός. Ωστόσο, στην Ομόνοια, τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές και διοίκηση, έχουν ως στόχο να βαδίσουν με χαμηλούς τους τόνους.

Τονίζουν πως, ήταν απλώς άλλο ένα φιλικό σε περίοδο προετοιμασίας, μέσα από το οποίο ο προπονητής κάνει δοκιμές, θέλει να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του και να δουλέψει στις όποιες αδυναμίες παρατηρούνται. Με την ίδια φιλοσοφία και λογική θα αντιμετωπιστεί και το αυριανό φιλικό με τον Άρη στο Τσίρειο (20:00). Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα δώσει και πάλι την ευκαιρία σε όσο το δυνατό περισσότερους ποδοσφαιριστές, ενώ ενδέχεται να προφυλαχθεί και πάλι ο Κανού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ