aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Χαμηλή η πρόταση στον Έζρα, κοιτάζει και αλλού»

«Χαμηλή η πρόταση στον Έζρα, κοιτάζει και αλλού»

Έντονες είναι οι προσπάθειες των ανθρώπων της Μακάμπι Νετάνια με σκοπό να πείσουν τον Χεν Έζρα να αφήσει την Ομόνοια και να επιστρέψει στο Ισραήλ.

Για την ώρα, όμως, τίποτα δεν έχει αλλάξει και τα δεδομένα παραμένουν τα ίδια. Στην Ομόνοια τονίζουν ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση για παραχώρηση του εν λόγω ποδοσφαιριστή, ωστόσο όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Τα ΜΜΕ του Ισραήλ αναφέρθηκαν ξανά στην πρόσταση της Νετάνια για τον Έζρα τονίζοντας πως είναι αρκετά χαμηλή και δεν είναι ικανή να πείσει τον ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην πατρίδα του. Στο ρεπορτάζ τονίζεται επίσης, ότι η Μακάμπι Νετάνια αν και θέλει πολύ τον Έζρα είναι αναγκασμένη να κοιτάξει και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Στο μεταξύ, αξίζει να αναφερθεί πως ο Χένινγκ Μπεργκ έδωσε ξανά χρόνο συμμετοχής στον Έζρα στον αγώνα με την Πάφο, εκεί όπου ο Ισραηλινός άσος πέρασε στην θέση του Ορτέγα (77’).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ