aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Χάλκινος» ο Μπλάτι Τουρέ! (video)

«Χάλκινος» ο Μπλάτι Τουρέ! (video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Στην πολύ τιμητική 3η θέση τερμάτισε τελικά η Μπουρκίνα Φάσο του Μπλάτι Τουρέ. Στον αποψινό μικρό τελικό του Κόπα Άφρικα νίκησε με 1-0 την… πολυδιαφημισμένη Γκάνα, των πολλών αστέρων, και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με το γκολ του Τραορέ στο 89′.

Ο μέσος της Ομόνοιας αγωνίστηκε ξανά σε όλο το παιχνίδι, ως αμυντικός μέσος, και τις επόμενες μέρες αναμένεται στην Κύπρο για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των πρασίνων. Φυσικά, θα χρειαστεί τις απαραίτητες ανάσες, όμως η κατάκτηση μεταλλίου σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση μόνο θετικό αντίκτυπο θα έχει στην ψυχολογία του.

Προηγούμενη ενημέρωση (21:00)

Βασικός και στο τελευταίο παιχνίδι της Μπουρκίν Φάσο στο Κόπα Άφρικα είναι απόψε ο Μπλάτι Τουρέ. Ο μέσος της Ομόνοιας παίρνει την τρίτη σερί συμμετοχή του στη διοργάνωση στον μικρό τελικό με την Γκάνα που αρχίζει στις 21:00. Σήμερα το πλάνο δείχνει τον Τουρέ να παίρνει θέση στην τριάδα της μεσαίας γραμμής και όχι ως επιτελικός μέσος, όμως αυτό μπορεί να αλλάξει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ