aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπρέβελντ, ο εκλεκτός του Νταμπίζα

Μπρέβελντ, ο εκλεκτός του Νταμπίζα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο ποδοσφαιριστής που αποτελεί τον εκλεκτό του Νίκου Νταμπίζα για την μεσαία γραμμή της Ομόνοιας, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ΡΙΚ, είναι ο Νίκαντρο Μπρέβελντ.

Πρόκειται για 30χρονο (7 Οκτωβρίου 1986) ποδοσφαιριστή με καταγωγή από το Σουρινάμ και κάτοχο ολλανδικού διαβατηρίου. Ο ύψους 1.78μ. μέσος το τελευταίο εξάμηνο αγωνίζεται στην Ντίμπα Αλ Φουγιαρά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Είναι θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Ομόνοια, φέρεται να είπε το «ναι» στον Ναμπίζα και αναμένει το πράσινο φως για να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Τη διετία 2014-16 αγωνίστηκε στην Στεάουα Βουκουρεστίου, με την οποία πανηγύρισε πέρσι το πρωτάθλημα. Την προηγούμενη σεζόν ήταν στην Παντούρι.

Θεωρείται ικανός και έτοιμος ποδοσφαιριστής για να προσδώσει στην ομάδα αυτά που θέλουν οι Νταμπίζας και Κάρβερ. Αυτό που καθυστερήσει την μετεγγραφή είναι η λύση της συνεργασίας με ποδοσφαιριστή από το υφιστάμενο ρόστερ.

Ο Αγκάγιεφ παρουσιάζεται ως ο επικρατέστερος από τη στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρον από την Μπνέι Γιεχούντα, ωστόσο η Ομόνοια αξιώνει οικονομικά ανταλλάγματα. Εξελίξεις αναμένονται τις προσεχείς μέρες.

Δείτε τον Μπρέφελντ σε δράση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ