aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜπρέεφελντ-Τουρέ: Το… λιθαράκι που έγειρε την «πλάστιγγα»

Μπρέεφελντ-Τουρέ: Το… λιθαράκι που έγειρε την «πλάστιγγα»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Στη «ζυγαριά» της απόφασης της τεχνικής ηγεσίας της Ομόνοιας για τον παίκτη που θα αποχωρούσε από το ρόστερ της ομάδας είχαν μπει από καιρό τα ονόματα των Μπλάτι Τουρέ και Νίκαντρο Μπρέεφελντ. Η λογική από την αρχή έλεγε πως θα αποχωρούσε ένας παίκτης από τη μεσαία γραμμή όπου παρατηρείτο πολυκοσμία και ήταν απίθανο ο κλήρος να έπεφτε σε νεοφερμένο, ενώ από τους «παλιούς» ξένους/κοινοτικούς, ήταν αδύνατο να αποχωρούσε ένας εκ των Ματ Ντάρμπισαϊρ και Ρενάτο Μαργκάσα.

Έτσι, οι μόνοι που έμεναν ήταν οι Τουρέ και Μπρέεφελντ, με τη… ζυγαριά να γέρνει τελικά στη μεριά του 23χρονου Αφρικανού, ο οποίος ενημερώθηκε το βράδυ του Σαββάτου ότι θα παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού.

Το… λιθαράκι που έκανε τη διαφορά ήταν κυρίως η αγωνιστική παρουσία του έμπειρου Ολλανδού στο φιλικό κόντρα στον Άρη (1-1), όπου σκόραρε το μοναδικό γκολ της ομάδας του, ενώ ήταν και ο κορυφαίος του αγώνα. Φυσικά, ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν περίμενε από ένα ματς να σχηματίσει άποψη, αλλά προσμέτρησε όλα τα δεδομένα πριν πάρει την οριστική του απόφαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ