aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜποτεάκ: «Πρόταση από άλλη ομάδα; Όχι είμαι καλά…»

Μποτεάκ: «Πρόταση από άλλη ομάδα; Όχι είμαι καλά…»

Στο β’ μέρος της συνέντευξής του στην οπαδική ιστοσελίδα «Ομόνοια24», ο Ερίκ Μποτεάκ αναφέρεται μεταξύ άλλων στη θέση που αγωνίζεται, στο γεγονός πως μαθαίνει να παίζει στο εξής και ως επιτελικός χαφ, θέση στην οποία άρχισε να τον χρησιμοποιεί ο Χένινγκ Μπεργκ όταν ήλθε ο Νταβίντ Ακιντόλα, αλλά και στο μέλλον του.

Αναφέρθηκε επίσης στο μέλλον του αποκαλύπτοντας πως θα ήθελε να εργαστεί ως ατζέντης και να εκπροσωπεί κυρίως νεαρούς παίκτες. Όσο για το ενδεχόμενο να δεχθεί πρόταση από άλλη ομάδα για τη νέα σεζόν, απάντησε πως θα αρνηθεί διότι επιθυμεί να παραμείνει στην Ομόνοια και αν όλα πάνε καλά να ολοκληρώσει την καριέρα του ντυμένος στο πράσινο και το λευκό. Εκτός κι αν επιθυμεί ο σύλλογος να τον πουλήσει.

«Σε όλη μου την καριέρα έχω αγωνιστεί στο δεξιό και στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Όταν ο προπονητής όμως μου ζήτησε να παίξω πίσω από τον επιθετικό του είπε γιατί όχι; Είναι μία καινούργια θέση για εμένα, όμως μου αρέσει να προσπαθώ να μαθαίνω. Στις προπονήσεις μιλήσαμε πολύ με τον προπονητή και τον βοηθό και δούλεψα πολύ με τα βίντεο. Όταν άρχισα να παίζω πίσω από τον επιθετικό (ως επιτελικός), ήταν μία νέα θέση για εμένα αλλά ένιωθα καλά, επειδή με την ποιότητά μου μπόρεσα να ανταποκριθώ. Μπορώ να κινηθώ ελεύθερα μπροστά από την περιοχή και να δώσω ασίστ στον επιθετικό. Έτσι, μπορώ να αγωνιστώ ως εξτρέμ και ως επιτελικός μέσος. Εξαρτάται που θα με θέλει ο προπονητής στη νέα σεζόν…», απάντησε για τη θέση στην οποία αγωνίζεται.

Διαβάστε επίσης:

«Θέλω να μείνω στην Ομόνοια διότι πραγματοποιήσαμε μία πολύ καλή χρονιά και θέλω να συνεχίσω με τους συμποδοσφαιριστές μου. Ο προπονητής υπέγραψε για άλλον έναν χρόνο και είμαι βέβαιος ότι στη νέα σεζόν θα είμαστε το ίδιο καλοί όπως και σε αυτήν που πέρασε. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, πολύ καλό τρόπο σκέψης, μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω να παίξω για την ομάδα, θέλω να συνεχίσω», απάντησε όσον αφορά στην επιθυμία του να παραμείνει, ενώ για το ενδεχόμενο πρότασης από άλλη ομάδα είπε:

«Όχι είμαι ακόμη νέος, αισθάνομαι το σώμα μου να είναι 25άρη, το μυαλό μου είναι καλά. Αν κάποια ομάδα ενδιαφερθεί για εμένα για την επόμενη σεζόν, θα πω όχι, είμαι καλά στην Ομόνοια. Αγαπώ τους φιλάθλους θέλω να συνεχίσω στην Ομόνοια. Γνωρίζετε πως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές σαν εμένα, σήμερα είναι σε μία ομάδα, αύριο σε κάποια άλλη, έτσι είναι η δουλειά μας. Είμαστε ποδοσφαιριστές, η ομάδα μπορεί να θέλει να σε πωλήσει, δεν λες τίποτα και προχωράς. Εμένα μου αρέσει η ζωή στην Κύπρο».

Αν μπορεί να μείνει στην Ομόνοια για 4-5 χρόνια και τι σκέφτεται να κάνει άμα κρεμάσει τα παπούτσια είπε: «Γιατί όχι; Μπορώ να κλείσω την καριέρα μου στην Ομόνοια. Είμαι καλά εδώ και όσο το σώμα μου το επιτρέπει μπορώ να βρίσκομαι εδώ, μέχρι το τέλος. Ναι άρχισα να σκέφτομαι το μέλλον μου. Μετά από το τέλος της καριέρας μου ίσως γίνω ατζέντης, να αναλάβω νεαρούς ποδοσφαιριστές και να τους προωθώ, μου αρέσει αυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ