aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΜποτεάκ-Έζρα: Ευφυΐα, ποιότητα, κίνδυνος… θάνατος

Μποτεάκ-Έζρα: Ευφυΐα, ποιότητα, κίνδυνος… θάνατος

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Αμφότεροι μετεγγράφηκαν στην Ομόνοια πάνω που η ανησυχία των φιλάθλων μεγάλωνε. Η ομάδα προγραμματισμού ενίσχυσε γρήγορα και αποτελεσματικά την μεσοαμυντική γραμμή στην μετεγγραφική περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε, ωστόσο μεσοεπιθετικά οι προσθήκες αργούσαν.

Το καλό πράγμα αργεί όμως, έτσι δεν λένε; Ορτέγα, Μποτεάκ και Εζρά ήταν η απόφαση των Λάρκου-Μπεργκ-Ταραπουλούζη οι οποίοι συστήθηκαν περισσότερο στο κυπριακό φίλαθλο κοινό στα φιλικά προετοιμασίας επί κυπριακού εδάφους. Οι δύο τελευταίοι όμως έχουν πείσει και τον τελευταίο φίλαθλο με τις εμφανίσεις τους στα δύο επίσημα παιχνίδι κόντρα σε Δόξα και Νέα Σαλαμίνα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο ανυπόμονος Χριστοφή που κέρδισε το χειροκρότημα

Ο Μποτεάκ ήταν μάλιστα αυτός που συνεργάστηκε με τον Μαυρία στο πρώτο γκολ απέναντι στους ερυθρολεύκους της Αμμοχώστου, ενώ δείχνει πως είναι ένας ποδοσφαιριστής με ποιότητα και ευφυΐα. Ταλαιπωρεί την αντίπαλη άμυνα, δημιουργεί χώρους στους συμπαίκτες του, ενώ άνοιξε ήδη λογαριασμό στο σκοράρισμα καθώς με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο παιχνίδι με τη Δόξα.

Διαβάστε επίσης: «Mπαμπά; Γι’ αυτή την Ομόνοια μου μιλούσες;»

Όσον αφορά τον Έζρα, αποτελεί… κίνδυνο θάνατο, καθώς με τις ατομικές του ενέργειες ξεφεύγει εύκολα από τον αντίπαλο που έχει στον ένας εναντίον ενός και δημιουργεί αριθμητική υπεροχή για την Ομόνοια. Ο 30χρονος Ισραηλινός κέρδισε και αυτός το χειροκρότημα στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα καθώς μπορεί να μην σκόραρε, φάνηκε όμως πως το ψάχνει και αυτός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ