aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Μπορούμε να τις ξαφνιάσουμε» (video)

«Μπορούμε να τις ξαφνιάσουμε» (video)

Στο γεγονός πως, μέσω του βασικού σταδίου προετοιμασίας, θα φτάσει σε πολύ καλύτερα αγωνιστικά επίπεδα και συνεπώς θα προσφέρει στην Ομόνοια περισσότερες βοήθειες, στάθηκε ο Γκεόργκε Φλορέσκου, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο έμπειρος Ρουμάνος μέσος δήλωσε ικανοποιημένος από τη νοοτροπία που υπάρχει στην ομάδα, εξέφρασε την άποψη πως εφαρμόζεται επιθετική φιλοσοφία από τον προπονητή, Τζον Κάρβερ, ενώ αναγνώρισε το γεγονός πως οι απαιτήσεις γύρω από το πρόσωπό του είναι ιδιαίτερα υψηλές, συμπληρώνοντας πως και ο ίδιος έχει υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό του.

Τόνισε πως δουλεύει πολύ σκληρά στις προπονήσεις, προκειμένου να ανεβάσει τα επίπεδα αγωνιστικής του ετοιμότητας, ανέφερε πως θα πρέπει να πιστωθούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας και να βοηθηθούν στο να αναπτυχθούν με το πέρασμα του χρόνου, ενώ τόνισε πως η απόφασή του για να έρθει στην Ομόνοια, ήταν η καλύτερη δυνατή που θα μπορούσε να πάρει.

Κλείνοντας, ζήτησε από τον κόσμο της Ομόνοιας να παραμείνει στο πλευρό της ομάδας και να παραμείνει ο 12ος της παίκτης. Πιο κάτω το βίντεο με τις δηλώσεις του Γκεόργκε Φλορέσκου, συνοδευόμενο από πλάνα της προετοιμασίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου μέσου: «Καλωσορίσαμε το νέο προσωπικό. Πιστεύω πως η νοοτροπία που υπάρχει στην ομάδα, είναι η σωστή. Εύχομαι πως θα έχουμε μία πολύ καλύτερη σεζόν, διαφορετική από αυτήν που πέρασε Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν. Αναγνωρίζω ότι έιμαι ένας από τους πιο έμπειρους παίχτες της ομάδας και συνεπώς όλοι έχουν υψηλές απαιτήσεις από εμένα.

Και εγώ έχω υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στις προπονήσεις, για να είμαι έτοιμος στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις. Αυτό είναι κάτι που έλειψε την περσινή σεζόν. Έχουμε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, τους οποίους θα πρέπει να τους πιστώσουμε και να τους στηρίζουμε στις προπονήσεις.

Πρέπει να πιστέψουμε πως έχουν τις δυνατότητες για να αναπτυχθούν και να βοηθήσουν την ομάδα. Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Είμαστε ακόμη στην αρχή, όμως βλέπω πως είναι θετικός άνθρωπος και έχει επιθετική νοοτροπια. Πιστέυω ότι μπορούμε να ξαφνιάσουμε τις άλλες ομάδες με αυτό.

Με το βασικό στάδιο της προετοιμασίας σίγουρ θα είμαι σε πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση και σίγουρα θα μπορέσω να ακόμη περισσότερο την ομάδα. Από την πλευρά μου δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι. Η φιλοσοφία μου είναι να δίνω πάντα το 100%. Μου αρέσει η σκληρή δουλειά και να παλεύω πάντα μέχρι το τέλος σε κάθε παιχνίδι.

Το να έρθω στην Ομόνοια ήταν η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσα να πάρω. Απολαμβάνω την παορυσία μου στην ομάδα, μου αρέσει αυτή η μεγάλη οικογενέια, μου αρέσει η ομάδα, ο κόσμος όλα είναι φανταστικά.

Νιώθω πάρα πολύ άνετα στην Ομόνοια. Θα ήθελα ο κόσμος να γνωρίζει πως θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, για να βοηθήσουμε την ομάδα να κερδίζει. Τους χρειαζόμαστε να μείνουν δίπλα μας. Η Ομόνοια είναι η πιο αγαπητή ομάδα στην Κύπρο, οπόταν όταν ο κόσμος είναι δίπλα μας, είναι ο 12ος παίχτης της ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ