aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Μπορεί να μην ζηλεύει ο μεγιστάνας Παπασταύρου, ζηλεύουν τα μεγιστανούθκια»

«Μπορεί να μην ζηλεύει ο μεγιστάνας Παπασταύρου, ζηλεύουν τα μεγιστανούθκια»

Για χαμένη ανθρωπιά και ζήλια στο χώρο του ποδοσφαίρου έκανε λόγο ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5).

Μιλώντας στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» ο «Καραβίδας» απάντησε στις κατηγορίες του πρόεδρου της Ομόνοιας, Σταύρου Παπασταύρου (δείτε εδώ σχετικό ρεπορτάζ) σχετικά με τη μετεγγραφή του Φράνσις Ουζόχο και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι δεν «φακκά πενιά» για τις κατηγορίες που κατά καιρούς εξαπολύονται από διάφορους εναντίον του.

«Μόλις ξεπεράστηκαν τα προβλήματα βγήκαν τα μαχαίρια να σφάξουμε ο ένας τον άλλο. Για όνομα του Θεού. Είμαστε Χριστιανοί και είμαστε όλοι στην Κύπρο. Χάθηκε η ανθρωπιά στο ποδόσφαιρο; Πρέπει να παρακαλώ να πας φυλακή εσύ για να χαρώ εγώ; Αν είσαι έτσι άνθρωπος, μπράβο σου».

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» Παπασταύρου: «Ο Καραβίδας ζήτησε €200.000 μαύρα για Ουζόχο»

Τα τελευταία 35 χρόνια που είσαι στο ποδόσφαιρο υπήρχε ανθρωπιά και σήμερα τη χάσαμε; «Να πω κάτι; Ξεκίνησα πριν 20 χρόνια να είμαι μάνατζερ και ναι, υπήρχε ανθρωπιά και υπήρχαν πρόεδροι. Αν θέλετε να σας τους πω. Ιερόπουλος, Σολομωνίδης, Διόφαντος. Πάρε όλους τους πρόεδρους και θα δεις. Ναι, υπήρχε ανθρωπιά. Τώρα χάθηκε. Αν ψάξετε και εσείς θα διερωτηθείτε μήπως έχει δίκαιο ο “Καραβίδας”».

Nιώθετε ότι άδικα είστε πολλές φορές στο στόχαστρο; «Θα σας έλεγα καμιά κουβέντα, αλλά δεν κάνει να την πω στο ραδιόφωνο. Θα το πω Νικηταριώτικα. Δεν φακκώ πενιά. Ξέρω ποιος είμαι, δεν έχω ανάγκη από κανένα να επιβεβαιώσει αν ο “Καραβίδας” είναι καλός μάνατζερ, καλός άνθρωπος, καλός πρόεδρος, καλός επιχειρηματίας».

Ναι, αλλά μία κυπριακή παροιμία λέει «καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα»: «Ε, πουλούμε ρε φίλε, τι να κάνουμε. Ήρτε το κοπελλούι που το Νικητάρι και κρατάει ένα χωρκούι τη Δόξα και πάει καλά. Πουλά ο “Καραβίδας” τι να κάνουμε».

Άρα, ο μεγιστάνας Παπασταύρου από την Αμερική ζηλεύει το κοπελλούι από το Νικητάρι; Δεν είναι υπερβολή αυτό που λέτε; «Μπορεί να μην ζηλεύει ο μεγιστάνας, ζηλεύουν τα μεγιστανούθκια που είναι κοντά του».

Ποιος είναι το φαβορί για κατάκτηση του πρωταθλήματος στα μάτια τα δικά σας; «Για μένα ο Απόλλων και μετά ο ΑΠΟΕΛ. Μετά Ομόνοια και Ανόρθωση. Αυτοί οι τέσσερις είναι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ