aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Μπορεί να φέρεις τον Μέσι στην Ομόνοια και να μην παίξει»

«Μπορεί να φέρεις τον Μέσι στην Ομόνοια και να μην παίξει»

Ο Σταύρους Παπασταύρου μέσω τηλεδιάσκεψης έδωσε απαντήσεις για όλα όσα αφορούν την Ομόνοια. Ο πρόεδρος της εταιρείας δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα, όμως παρουσιάστηκε αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Διαβάστε επίσης: Παπασταύρου: «Την τελευταία κίνηση την έκανε η Θύρα 9 που έκανε ομάδα»

«Τα περιμέναμε όλα. Ελπίζαμε για το καλύτερο, αλλά ήρθε το χειρότερο. Φυσικά δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τη θέση μας. Γίνεται πολλή δουλειά για να δουλέψει η ομάδα και να πάμε πιο ψηλά στη βαθμολογία. Ελπίζουμε να καλυτερέψει η θέση μας. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι. Περιμέναμε κάτι καλύτερο. Δεν θέλαμε να είμαστε στην 7η θέση, αλλά δεν ήταν κάτι που δεν αποκλείαμε. Έγιναν πολλές αλλαγές και πάντα υπάρχουν πολλές δυσκολίες. Ήμαστε στη θέση που βρισκόμαστε, όμως δεν θα μείνουμε εκεί. Θα καλυτερεύσουμε τη θέση μας και νομίζω με τους ανθρώπους που έχουμε σήμερα θα έρθουν καλύτερες μέρες».

Διαβάστε επίσης: Παπασταύρου: «Δεν ψάχνω δικαιολογίες, ούτε ήρθα στην Ομόνοια για 7 μήνες»!

Ερωτηθείς για τις λάθος επιλογές σε διάφορα πόστα, και κυρίως όπως αυτή του Τεχνικού Διευθυντή με την πρόσληψη του Άνχελ Γκόμεθ, ο Σταύρος Παπασταύρου απάντησε χαρακτηριστικά ότι «δυστυχώς σε αυτές τις θέσεις δεν υπάρξει εγγύησή. Μπορεί να φέρεις τον Μέσι στην Ομόνοια και να μην παίξει»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ